Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Flinke groei XRP wallet adressen, nieuw geld komt uit deze hoeken

Sinds gisteren is de koers van XRP bezig met een klim en daarbij ook een groei in het aantal gebruikers. Hiermee stroomt er nieuw geld XRP in dat voornamelijk afkomstig lijkt te zijn uit Noord-Amerika, Korea en Japan. Onderstaande tweet van @fiatleak geeft een visuele representatie van waar het nieuwe geld vandaan komt.

Voor het geval je het hebt gemist, XRP heeft het gebouw via het dak verlaten op fiatleak.com.xrp. Hier is wat ruwe data van #XRP die de kaart verlicht terwijl er 8.000.000+ stuks per minuut worden verhandeld.

- Advertentie -

De tool die in de tweet is gebruikt voor de datavisualisatie gebruikt openbaar beschikbare informatie van de XRP ledger en zorgt voor een real-time weergave.

Data van Coin Metrics wijst uit dat het aantal actieve XRP wallet-adressen in een week met maar liefst 178,2% is gestegen; nog een indicator dat het hier gaat om nieuw geld.

Zoals je wellicht al hebt gehoord of gelezen hebben de laatste ontwikkelingen voor een pump van de XRP-koers gezorgd. Zo werden XRP swaps toegevoegd op het platform van BitMEX en gaat Ripple, zoals vanochtend al benoemd, een samenwerking aan met Intermex. Naast deze fundamentele factoren blijkt XRP een toegewijde community te hebben in Latijns-Amerika en in het Caribisch gebied. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat grote banken aldaar zich wagen aan de technologie van Ripple.

De vraag rijst hoe duurzaam de stijging van XRP is. Als het gaat om nieuw geld en geld afkomstig van investeerders die niet of niet voldoende op de hoogte zijn van de technologische aspecten van XRP of cryptocurrencies in het algemeen, dan is winst maken waarschijnlijk de motivatie. Het kan zomaar zijn dat deze investeerders op korte termijn winst pakken en XRP weer verkopen.

Volg je de koers van bitcoin ook? Lees dan waar onze analist David op let in zijn meest recente analyse!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.334,75 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.334,75 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...