Erik Juffermans Erik Juffermans
08/05/2023 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/05/2023 16:30

GALA gaat V2 lanceren, Bitvavo support de airdrop

icon-altcoins
Altcoin nieuws
GALA gaat V2 lanceren, Bitvavo support de airdrop

Foto: Shutterstock/Cryptographer

Gala Games (GALA) is een blockchain platform dat zich richt op de NFT en gaming sector. Het platform heeft aangekondigd een verbeterde versie van hun native token GALA te gaan lanceren: GALA (v2). Deze lancering zal plaatsvinden op 15 mei. GALA token bezitters zullen hetzelfde aantal nieuwe tokens krijgen in de vorm van een airdrop. De Nederlandse exchange Bitvavo zal dit proces ondersteunen zodat gebruikers geen actie hoeven te ondernemen.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Mijlpaal voor GALA

De lancering van de vernieuwde token is een grote mijlpaal voor Gala Games, dat in de laatste maanden een sterke groei doormaakt. De nieuwe token zal onder andere een burnmechanisme bevatten, veiligheidsverbeteringen en mogelijkheden voor toekomstige upgrades.

Gala Games is een relatief grote speler in de crypto gaming sector. Dit segment van industrie is over het algemeen een van de actiefste toepassingen van blockchain technologie. Zo was gaming in januari van dit jaar verantwoordelijk voor de helft van alle blockchain activiteit. Ook in 2022 was gaming een zeer groot deel van alle blockchain activiteit.

Samenwerking met filmsterren

In januari pakte Gala Games uit en kondigde via Twitter een samenwerking aan met Hollywoodsterren Dwayne “The Rock” Johnson en Mark Wahlberg. Investeerders reageerden en de koers van GALA steeg in korte tijd met 140 procent. De samenwerking had betrekking op Gala Films, de filmafdeling van het Gala ecosysteem.

Enkele dagen later werd de tweet om mysterieuze redenen weer verwijderd en de koers maakte vervolgens een forse correctie. De verwijderde tweet luidde als volgt:

“Terwijl je dit leest, zijn we twee films aan het ontwikkelen met The Rock (ook bekend als Dwayne Johnson) en Mark Wahlberg! Twee absoluut grote krachten in de entertainmentindustrie. Je hebt hun werk op het scherm gezien, maar ik denk dat hun aanwezigheid misschien nog krachtiger is buiten het scherm en we zijn heel blij dat we de kans krijgen om met hen samen te werken.”

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie