Home Nieuws Altcoin nieuws Is er een dump aanstaande?! Analyse van ethereum, chainlink, energy web token...

Is er een dump aanstaande?! Analyse van ethereum, chainlink, energy web token en yearn finance

- Advertentie -

In deze serie altcoin koersvideo’s, in samenwerking met de Bitcoin Consultant, bekijkt John van Meer meerdere keren per week de koersen van een aantal altcoins! Elke editie kunnen onze members stemmen op de cryptocurrencies die John onder de loep neemt.

Voor de video van vandaag werd door onze members gestemd op de koers van ethereum (ETH), chainlink (LINK), energy web token (EWT) en yearn finance (YFI).

Ook stemmen op de altcoins die John in zijn video’s behandelt? Word dan member en je geniet ook van onze trading signals, educatieve video’s, koersvideo’s, afgeschermde discussiekanaal en meer! Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Vanavond om 20:00 uur ’s avonds verzorgen analisten John en Stef weer een live Ask Me Anything (AMA) sessie! Wat gaat de toekomst brengen voor Bitcoin en wat zal de rol zijn van grote investeerders en het coronavirus? Kijk vanavond mee en stel je vragen! Hou de website of ons YouTube-kanaal in de gaten om op de hoogte te blijven! Niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.258,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.994,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.014,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.030,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.105,20 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...