Timo Bult Timo Bult
27/05/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/05/2019 06:00

Josh Rager: 'Binance Coin corrigeert mogelijk bij kleinste problemen margin trading op Binance'

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Deze week kondigde cryptocurrency-exchange Binance middels een ietwat vage tweet margin trading aan. Sindsdien is de native coin van het Binance ecosysteem, Binance Coin (BNB), sterk gegroeid. Volgens analist Josh Rager kan de lancering van margin trading op Binance echter voor een flinke correctie gaan zorgen.
Terwijl BNB begin dit jaar nog slechts $6 waard was, is de altcoin de afgelopen maanden tot bijna $34 gestegen. De groei van meer dan 460% maakt de altcoin een van de succesvolste cryptocurrencies van dit jaar. Josh Rager merkt echter op dat de cryptocurrency op dit moment parabolisch stijgt en daardoor mogelijk binnenkort gaat corrigeren:
https://twitter.com/Josh_Rager/status/1131902166619295744?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1131902166619295744&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cryptoglobe.com%2Flatest%2F2019%2F05%2Fbinance-coin-could-face-bloody-correction-if-margin-trading-rollout-goes-awry-analyst-claims%2F
Rager waarschuwt zijn volgers voor een eventuele “bloederige correctie in de toekomst”. Volgens hem corrigeren alle markten en adviseert hij zijn volgers zichzelf “niet voor de gek te houden.”
In een latere tweet geeft Rager aan dat hij verwacht dat zelfs het kleinste foutje tijdens de lancering van margin trading op Binance een enorme correctie kan veroorzaken. Op dat moment zal de altcoin gaan “dumpen als geen ander”.
https://twitter.com/Josh_Rager/status/1131907649057038336?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1131907649057038336&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cryptoglobe.com%2Flatest%2F2019%2F05%2Fbinance-coin-could-face-bloody-correction-if-margin-trading-rollout-goes-awry-analyst-claims%2F
Wel moet gezegd worden dat Binance Coin nauwelijks reageerde toen de exchange getroffen werd door een hack begin deze maand. Toen wisten hackers ruim 7.000 BTC buit te maken door accountgegevens van gebruikers te verzamelen en deze te gebruiken tijdens een grote hack-aanval.
Als gevolg was de exchange voor een week lang beperkt beschikbaar. Uiteindelijk werden alle problemen voor wat betreft de beveiliging opgelost nadat het Binance-team een update uitvoerde.
De kans dat problemen tijdens de lancering van margin trading een correctie zal veroorzaken is nu mogelijk groter gezien de huidige situatie waarin Binance Coin handelt. Na een parabolische groei corrigeert een koers vrijwel altijd, zoals Rager in zijn tweet aangeeft. En mogelijk is een probleem tijdens de lancering hetgeen dat deze correctie zal initiëren.
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie