Kevin Schijven Kevin Schijven
24/05/2019 17:12 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/05/2019 17:12

Binance kondigt margin trading aan, Binance Coin breekt all time high

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance kondigt margin trading aan, Binance Coin breekt ATH

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft op Twitter bevestigd dat het de mogelijkheid voor het langverwachte margin trading binnenkort zal aanbieden.
In de tweet vraagt Binance aan zijn klanten wat hun voorkeur is: een lichte of een donkere versie van de nieuwe interface? In het plaatje is een groot kader te zien dat gericht is op margin trading:


Margin trading laat gebruikers op de exchange handelen met geleend geld. Dat kan leiden tot meer winst, maar het brengt ook meer risico met zich mee. Cryptocurrency exchanges als BitMEX en Kraken bieden al deze mogelijkheid.
Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, bevestigde de komst van margin trading al eerder deze maand tijdens een Ask Me Anything (AMA) sessie die voornamelijk ging over de recente hack waarbij ruim 7.000 bitcoins (BTC) van de exchanges werden gestolen.
Hoewel het nog onbekend is wanneer de optie precies zal lanceren, heeft de aankondiging al een positief effect op de koers van de Binance Coin (BNB). Deze heeft wederom zijn all-time high (ATH) doorbroken en is met zo’n 9% gegroeid de afgelopen 24 uur.
Eerder deze week meldde Binance dat de exchange het hoogste handelsvolume ooit heeft gezien, hoger dan het voormalig hoogtepunt uit 2017. Het veroorzaakte alleen wel zware lag voor gebruikers.
Vorige week had Binance de volgende initial coin offering (ICO) aangekondigd voor zijn Launchpad platform: Harmony (ONE).
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie