Binance kondigt margin trading aan, Binance Coin breekt all time high

Binance, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft op Twitter bevestigd dat het de mogelijkheid voor het langverwachte margin trading binnenkort zal aanbieden.

In de tweet vraagt Binance aan zijn klanten wat hun voorkeur is: een lichte of een donkere versie van de nieuwe interface? In het plaatje is een groot kader te zien dat gericht is op margin trading:

Margin trading laat gebruikers op de exchange handelen met geleend geld. Dat kan leiden tot meer winst, maar het brengt ook meer risico met zich mee. Cryptocurrency exchanges als BitMEX en Kraken bieden al deze mogelijkheid.

Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, bevestigde de komst van margin trading al eerder deze maand tijdens een Ask Me Anything (AMA) sessie die voornamelijk ging over de recente hack waarbij ruim 7.000 bitcoins (BTC) van de exchanges werden gestolen.

Hoewel het nog onbekend is wanneer de optie precies zal lanceren, heeft de aankondiging al een positief effect op de koers van de Binance Coin (BNB). Deze heeft wederom zijn all-time high (ATH) doorbroken en is met zo’n 9% gegroeid de afgelopen 24 uur.

Eerder deze week meldde Binance dat de exchange het hoogste handelsvolume ooit heeft gezien, hoger dan het voormalig hoogtepunt uit 2017. Het veroorzaakte alleen wel zware lag voor gebruikers.

Vorige week had Binance de volgende initial coin offering (ICO) aangekondigd voor zijn Launchpad platform: Harmony (ONE).

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
Bitvavo
€41.821,30 Kopen
1
Litebit
€42.252,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
€42.270,20 Kopen
3
SATOS
€42.581,40 Kopen
Meer nieuws

MicroStrategy koopt 90.000 bitcoins (BTC), welke bedrijven bezitten nog meer BTC?

MicroStrategy heeft zijn volgende bitcoin (BTC) aankoop van meer dan een miljard dollar voltooid! Het bedrijf kondigde de afgelopen dagen al aan een flink...

Bitcoin Max: Dit is waarom bitcoin op een koers van €40.000 nog heel goedkoop is

Veel mensen hebben na de enorme run van bitcoin het gevoel dat ze de boot gemist hebben. Met een bitcoin koers van over de...

Bitcoin whales verkopen enorme hoeveelheden BTC in februari, waarom?

Volgens Glassnode hebben zogeheten bitcoin whales grote hoeveelheden bitcoin (BTC) in februari gelost. Dat meldt het onderzoeksbedrijf in een wekelijks rapport, gepubliceerd op 22...

Brave onthult DeFi plannen met roadmap 2.0, dit wil de privacy browser gaan doen

Brave, de op privacy gerichte blockchain internetbrowser, gaat de decentralized finance (DeFi) markt omarmen. Het team achter de browser wil een zogenaamde decentrale cryptocurrency-exchange,...

Twitter CEO’s Square investeert nog eens $170 miljoen in Bitcoin (BTC)

Square, het betalingsbedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey, heeft nog eens $170 miljoen aan bitcoin (BTC) gekocht. Dat kondigt de financiële dienstverlener op 23...

Bitcoin (BTC) koers veert op na positief teken, deze altcoin stijgt +30%!

De afgelopen 24 uur konden we weer een beetje op adem komen na de gekke dagen waarin bitcoin (BTC) tientallen procenten onderuitging. Vandaag zien...