Kevin Schijven Kevin Schijven
29/01/2020 18:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/01/2020 18:35

Justin Sun van TRON (TRX) wederom onder vuur, ditmaal omtrent het coronavirus

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Justin Sun van TRON (TRX) wederom onder vuur, ditmaal omtrent het coronavirus

Justin Sun, oprichter en CEO van de TRON (TRX) Foundation, het bedrijf achter de gelijknamige cryptocurrency, ontvangt wederom een bak kritiek vanuit de cryptogemeenschap op Twitter. Ditmaal voor een publiciteitsstunt omtrent het conoravirus.
Onlangs gebruikte Sun de dood van Basketballegende Kobe Bryant voor marketing doeleinden wat bij veel mensen slecht in de smaak viel. Nu doet de CEO dat wederom met het conoravirus:


“Schaamteloos” wordt het vooral genoemd. Een aantal mensen lijkt verrast te zijn dat Justin Sun geen moeite heeft om te pas en te onpas TRON te marketen. Een ander deel meldt dat ze dit ondertussen wel gewend zijn van Sun. Daar blijft het echter niet bij:


Sun plaatst een filmpje op Twitter waarop hij beweert dat hij een “voorraad van medische goederen aan het opslaan is ter ondersteuning van Wuhan.” Zoals velen echter aangeven, alles wat we zien is drie personen die samen lichte dozen stapelen in een willekeurige opslagruimte. Dat maakt het natuurlijk niet bepaald geloofwaardig, aangezien zijn reputatie.
Alhoewel er duidelijk ook veel TRON-fans zijn die hem ondersteunen op Twitter, zijn er minstens net zoveel die het belachelijk noemen. Een “oscar waardige prestatie,” wordt het sarcastisch genoemd.
Sun lijkt zich echter weinig van alle kritiek aan te trekken. Hij heeft er zelfs nog nooit direct op gereageerd. Jared Tate, oprichter van DigiByte (DGB), liet zich onlangs behoorlijk hard uit over Sun en noemde hem onder andere een “oplichter,” nadat de Poloniex exchange besloten had om DGB van het platform te verwijderen. Zoals gezegd wordt: “slechte publiciteit is ook publiciteit.”
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan! Volgens hem staat bitcoin in de startblokken voor een nieuwe rally. Benieuwd naar zijn analyse? Lees hem dan snel!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie