Home Nieuws TRON's (TRX) Justin Sun ontvangt bak kritiek na reactie op dood basketballegende...

TRON’s (TRX) Justin Sun ontvangt bak kritiek na reactie op dood basketballegende Kobe Bryant

Gisteren (26 januari) kwam plotseling het trieste nieuws naar buiten dat de legendarische Amerikaanse basketbalspeler Kobe Bryant (41) is omgekomen in een helikoptercrash samen met zijn dochter Gianna (13).

- Advertentie -

Bryant speelde 20 jaar lang voor de Los Angeles Lakers met wie hij de NBA kampioenschap vijf keer won. Ook ontving hij een Emmy en een Oscar voor een korte film die hij zelf schreef en produceerde.

Het treurige nieuws ging snel de wereld rond en miljoenen mensen tonen hun respect aan de oud-basketballer, waaronder mensen uit de cryptogemeenschap op Twitter. Echter valt de manier waarop dat gebeurt niet bij iedereen in de goede smaak.

Justin Sun, CEO van Tron (TRX), zegt namelijk het volgende erover op Twitter:

Kobe, het was geweldig je te hebben ontmoet tijdens niTROn 2019. Jou ontmoeten was voor mij een groots eer en voorrecht, ik zal ons altijd herinneren op het podium toen we over de toekomst van blockchain discussieerden. We zullen een moment van stilte houden ter ere van jou tijdens niTROn 2020. Rest in peace (R.I.P.)

Kobe Bryant, 41, de legendarische basketbalster die 20 jaar bij de LA Lakers heeft doorgebracht, is vandaag overleden. Kobe is lid van de TRON-familie. Als zodanig zullen we de festiviteiten van  niTROn Summit wijden aan zijn legendarische leven en nalatenschap.

Reacties uit de community

- Advertentie -

Weet je Justin, zijn dood als marketingtool gebruiken getuigt van echt slechte smaak.

Aldus een zekere Jane Snyder die het bericht van Sun smakeloos noemt. Mark van de Verge (VGX) cryptocurrency laat zich nog harder tegenover Justin Sun uit:

Je bent een ziek individu Justin Sun door te proberen te kapitaliseren op de dood van een held, zijn dochter en de anderen aan boord. Val me maar aan, 99% van de wereld heeft een hart, en jij bent de 1%. Wordt volwassen en luister met je oren, niet met je mond.

Dovey Wan, medeoprichter van Primitive Crypto, noemt Sun zelfs een “complete psychopaat:”

In gerelateerd nieuws wordt Justin Sun aangeklaagd door twee voormalige werknemers. De twee werknemers beschuldigen Justin Sun ervan dat ze ontslagen zijn uit wraak nadat ze bezwaard hadden tegen bepaalde managementpraktijken en toepassingen van technologie die zijn ontwikkelden. Dat meldt CoinDesk op 27 januari.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.565,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.310,70 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.348,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.379,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.386,70 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...