Luna classic koers stijgt met 70% na nieuwe netwerkupdate

Solana-SOL Ethereum-ETH Cardano-ADA Dogecoin-DOGE more-coins-icon
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Luna classic koers stijgt met 70% na nieuwe netwerkupdate

Foto: Zakharchuk/Shutterstock

Wie op Coingecko kijkt ziet dat de prijs van Terra Luna Classic (LUNC) extreem hard is gestegen de afgelopen 24 uur. LUNC staat maar liefst 68% in de plus wat het gevolg lijkt te zijn van recente ontwikkelingen op het netwerk.

Komt LUNC weer tot leven?

De afgelopen tijd heeft het gehavende netwerk verschillende grote updates doorgevoerd. Zo is het sinds eind augustus mogelijk om LUNC weer te staken. En wanneer we naar de staking beloningen kijken dan is het niet gek dat de koers zo hard is gestegen.

Zo kunnen LUNC bezitters die hun crypto vastzetten een rendement van 37,8% verdienen. Dit is waarschijnlijk een van de oorzaken dat de koers nu zo hard stijgt en dat het handelsvolume van de altcoin met bijna 400% is toegenomen over de afgelopen 24 uur. Er wordt dan ook al flink gestaked, wat blijkt uit de laatste data. Maar liefst 7,3% van de totale LUNC voorraad staat nu vast.

Daarnaast wordt mogelijk binnenkort nog een aanpassingen gedaan aan het netwerk waardoor transacties zullen worden belast. Bepaalde transacties zullen een belasting van 1,2% moeten betalen, wat vervolgens vernietigd wordt. Het idee is dat dit de LUNC in omloop verkleind wat een positief effect kan hebben op de koers.

Is dit houdbaar voor LUNC?

De grote vraag is natuurlijk of deze enorme stijging doorzet of dat we binnenkort een klap kunnen gaan zien. Uiteraard weet uiteindelijk niemand wat de toekomst zal brengen. Wel komt het vaker in het crypto nieuws voor dat een koers na een dergelijke stijging ook een behoorlijke correctie doormaakt.

Het belangrijkste voor Luna Classic is dat het ecosysteem weer tot bloei komt en er ook daadwerkelijk applicaties op worden gebouwd. De Luna Classic fans en ontwikkelaars zijn druk bezig om het netwerk weer van de grond te krijgen, en dat is nog een hele klus. Het netwerk is namelijk een overblijfsel van de enorme ineenstorting die Luna begin dit jaar doormaakte.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie