Rico Engelbarts
03/10/2018 06:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/10/2018 06:07

Oud-president Bill Clinton spreekt tijdens jaarlijkse Ripple conferentie Swell

icon-altcoins
Altcoin nieuws
oud-president_bill_clinton_spreekt_op_Ripple_conferentie_swell

De Amerikaanse oud-president Bill Clinton was maandag 1 oktober keynote speaker op de jaarlijkse Ripple conferentie ‘Swell.’
Bill Clinton sprak een uur lang over verschillende onderwerpen zoals zijn nieuwe boek, wapenwetten, het Oslo-akkoord en meer. Vervolgens hield Clinton een Q&A-sessie met Gene Sperling, die zijn economische adviseur was tussen 1996 en 2001, waarbij zij onderwerpen als blockchain en cryptocurrency bespraken. Clinton zei:

Dit hele blockchain gebeuren heeft alleen het potentieel dat het heeft omdat het toepasbaar is onafhankelijk van landsgrenzen en inkomensgroepen. De permutaties en mogelijkheden zijn verbluffend goed.

Hoewel Clinton over het algemeen positief en enthousiast over de nieuwe technologieën sprak, gaf hij, uit ervaring met nieuwe internetbedrijven eind jaren ’90, ook een waarschuwing aan degenen die verantwoordelijk zijn voor hoe de technologie zich ontwikkelt in de toekomst. Ook plaatste de ex-president de nieuwe technologieën in de context van het huidige politieke klimaat:

We kunnen het allemaal verpesten door negatieve identiteitspolitiek en economisch en sociaal beleid. Denk daar maar eens over na.

Ripple (XRP) heeft ondertussen een sterk jaar achter de rug sinds de vorige Swell conferentie. De totale marktwaarde van de cryptocurrency is Ethereum (ETH) in de afgelopen weken drie keer overstegen.
Clinton ontving zijn eerste Bitcoin (BTC) als cadeau van Matthew Roszak tijdens een conferentie in Washington in 2016. Hillary Clinton koos er echter voor om geen Bitcoin te accepteren als donaties voor haar presidentiële campagne.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie