Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Oud-president Bill Clinton spreekt tijdens jaarlijkse Ripple conferentie Swell

De Amerikaanse oud-president Bill Clinton was maandag 1 oktober keynote speaker op de jaarlijkse Ripple conferentie ‘Swell.’

Bill Clinton sprak een uur lang over verschillende onderwerpen zoals zijn nieuwe boek, wapenwetten, het Oslo-akkoord en meer. Vervolgens hield Clinton een Q&A-sessie met Gene Sperling, die zijn economische adviseur was tussen 1996 en 2001, waarbij zij onderwerpen als blockchain en cryptocurrency bespraken. Clinton zei:

Dit hele blockchain gebeuren heeft alleen het potentieel dat het heeft omdat het toepasbaar is onafhankelijk van landsgrenzen en inkomensgroepen. De permutaties en mogelijkheden zijn verbluffend goed.

- Advertentie -

Hoewel Clinton over het algemeen positief en enthousiast over de nieuwe technologieën sprak, gaf hij, uit ervaring met nieuwe internetbedrijven eind jaren ’90, ook een waarschuwing aan degenen die verantwoordelijk zijn voor hoe de technologie zich ontwikkelt in de toekomst. Ook plaatste de ex-president de nieuwe technologieën in de context van het huidige politieke klimaat:

We kunnen het allemaal verpesten door negatieve identiteitspolitiek en economisch en sociaal beleid. Denk daar maar eens over na.

Ripple (XRP) heeft ondertussen een sterk jaar achter de rug sinds de vorige Swell conferentie. De totale marktwaarde van de cryptocurrency is Ethereum (ETH) in de afgelopen weken drie keer overstegen.

Clinton ontving zijn eerste Bitcoin (BTC) als cadeau van Matthew Roszak tijdens een conferentie in Washington in 2016. Hillary Clinton koos er echter voor om geen Bitcoin te accepteren als donaties voor haar presidentiële campagne.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.228,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.292,71 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.293,44 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.302,08 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.335,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.228,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.292,71 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.293,44 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.302,08 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.335,15 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De laatste halte voor vertrek

Ja, de monologen over hoe we ervoor staan kunnen jullie waarschijnlijk wel dromen. Daarom gaan we maar gelijk aan de slag met de grafieken!...