Oud-president Bill Clinton spreekt tijdens jaarlijkse Ripple conferentie Swell

De Amerikaanse oud-president Bill Clinton was maandag 1 oktober keynote speaker op de jaarlijkse Ripple conferentie ‘Swell.’

- Advertentie -

Bill Clinton sprak een uur lang over verschillende onderwerpen zoals zijn nieuwe boek, wapenwetten, het Oslo-akkoord en meer. Vervolgens hield Clinton een Q&A-sessie met Gene Sperling, die zijn economische adviseur was tussen 1996 en 2001, waarbij zij onderwerpen als blockchain en cryptocurrency bespraken. Clinton zei:

Dit hele blockchain gebeuren heeft alleen het potentieel dat het heeft omdat het toepasbaar is onafhankelijk van landsgrenzen en inkomensgroepen. De permutaties en mogelijkheden zijn verbluffend goed.

Hoewel Clinton over het algemeen positief en enthousiast over de nieuwe technologieën sprak, gaf hij, uit ervaring met nieuwe internetbedrijven eind jaren ’90, ook een waarschuwing aan degenen die verantwoordelijk zijn voor hoe de technologie zich ontwikkelt in de toekomst. Ook plaatste de ex-president de nieuwe technologieën in de context van het huidige politieke klimaat:

We kunnen het allemaal verpesten door negatieve identiteitspolitiek en economisch en sociaal beleid. Denk daar maar eens over na.

Ripple (XRP) heeft ondertussen een sterk jaar achter de rug sinds de vorige Swell conferentie. De totale marktwaarde van de cryptocurrency is Ethereum (ETH) in de afgelopen weken drie keer overstegen.

Clinton ontving zijn eerste Bitcoin (BTC) als cadeau van Matthew Roszak tijdens een conferentie in Washington in 2016. Hillary Clinton koos er echter voor om geen Bitcoin te accepteren als donaties voor haar presidentiële campagne.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.821,50 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.884,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.892,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.928,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.105,20 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin bereikte wederom nieuwe ATH terwijl de dollar daalde en zelfs...

0
Gisteren bereikte de koers van bitcoin (BTC) voor de tweede keer deze week een nieuwe all-time high (ATH) met een gemiddelde prijs van ongeveer...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...