Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws Ex-president Bill Clinton zal keynote speaker zijn tijdens Ripple conferentie

Ex-president Bill Clinton zal keynote speaker zijn tijdens Ripple conferentie

De jaarlijkse conferentie van Ripple, genaamd Swell, nodigt wereldleiders uit de politieke, economische en technologische werelden uit om samen te komen en te overleggen hoe blockchain-technologie kan bijdragen aan de maatschappij. Ex-president van de Verenigde Staten, Bill Clinton, zal dit jaar de keynote houden.

- Advertentie -

De Swell conferentie zal dit jaar plaatsvinden in San Francisco op 1 oktober. Bezoekers zullen de mogelijkheid krijgen om naar diverse toespraken te luisteren van financiële bedrijven die blockchain-technologie toepassen.

Ripple beschrijft dat nieuwe technologieën als blockchain en cryptocurrency niet zonder zorgen de wereld worden ingeroepen en dat het internet in de jaren ‘90 voor gelijksoortige uitdagingen stond. Ripple legt uit dat een doordacht beleid nodig is om consumenten veilig te stellen terwijl de deur opengehouden wordt voor innovatie.

Aangekondigde conferenties zijn onder andere: “Flashtalk: Hoe lanceer ik een betaal-app voor miljoenen gebruikers?” en de “800 pond gorilla” waar “experts antwoord zullen geven op vragen over de adoptie van digitale goederen.”

Ex-president Clinton zal ook een Q&A-sessie bijwonen met Gene Sperling. Sperling is sinds 2015 directielid bij Ripple. Daarvoor heeft hij gewerkt met ex-presidenten Clinton en Obama als adviseur en directeur van de nationale economische raad.

In 2017 hield Ripple haar eerste Swell conferentie. Klanten vroegen het bedrijf om “leiders uit het bankwezen en blockchain samen te brengen die toegewijd zijn om verandering te brengen hoe geld de wereld rond gaat.” Keynotes werden toen gehouden door de ex-directeur van de federale reserve bank, Dr. Ben Bernanke, world wide web (www, oftewel het internet) bedenker Sir Tim Berners-Lee en medeauteur van Blockchain Revolution Dan Tapscott.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.250,54 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.149,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.212,95 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.219,03 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...