Rico Engelbarts
01/08/2018 13:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/08/2018 13:08

Ex-president Bill Clinton zal keynote speaker zijn tijdens Ripple conferentie

icon-altcoins
Altcoin nieuws
ex_president_clinton_zal_keynote_speaker_zijn_tijdens_ripple_swell_conferentie

De jaarlijkse conferentie van Ripple, genaamd Swell, nodigt wereldleiders uit de politieke, economische en technologische werelden uit om samen te komen en te overleggen hoe blockchain-technologie kan bijdragen aan de maatschappij. Ex-president van de Verenigde Staten, Bill Clinton, zal dit jaar de keynote houden.


De Swell conferentie zal dit jaar plaatsvinden in San Francisco op 1 oktober. Bezoekers zullen de mogelijkheid krijgen om naar diverse toespraken te luisteren van financiële bedrijven die blockchain-technologie toepassen.
Ripple beschrijft dat nieuwe technologieën als blockchain en cryptocurrency niet zonder zorgen de wereld worden ingeroepen en dat het internet in de jaren ‘90 voor gelijksoortige uitdagingen stond. Ripple legt uit dat een doordacht beleid nodig is om consumenten veilig te stellen terwijl de deur opengehouden wordt voor innovatie.
Aangekondigde conferenties zijn onder andere: “Flashtalk: Hoe lanceer ik een betaal-app voor miljoenen gebruikers?” en de “800 pond gorilla” waar “experts antwoord zullen geven op vragen over de adoptie van digitale goederen.”
Ex-president Clinton zal ook een Q&A-sessie bijwonen met Gene Sperling. Sperling is sinds 2015 directielid bij Ripple. Daarvoor heeft hij gewerkt met ex-presidenten Clinton en Obama als adviseur en directeur van de nationale economische raad.
In 2017 hield Ripple haar eerste Swell conferentie. Klanten vroegen het bedrijf om “leiders uit het bankwezen en blockchain samen te brengen die toegewijd zijn om verandering te brengen hoe geld de wereld rond gaat.” Keynotes werden toen gehouden door de ex-directeur van de federale reserve bank, Dr. Ben Bernanke, world wide web (www, oftewel het internet) bedenker Sir Tim Berners-Lee en medeauteur van Blockchain Revolution Dan Tapscott.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie