Rico Engelbarts
01/08/2018 13:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/08/2018 13:08

Ex-president Bill Clinton zal keynote speaker zijn tijdens Ripple conferentie

icon-altcoins
Altcoin nieuws
ex_president_clinton_zal_keynote_speaker_zijn_tijdens_ripple_swell_conferentie

De jaarlijkse conferentie van Ripple, genaamd Swell, nodigt wereldleiders uit de politieke, economische en technologische werelden uit om samen te komen en te overleggen hoe blockchain-technologie kan bijdragen aan de maatschappij. Ex-president van de Verenigde Staten, Bill Clinton, zal dit jaar de keynote houden.


De Swell conferentie zal dit jaar plaatsvinden in San Francisco op 1 oktober. Bezoekers zullen de mogelijkheid krijgen om naar diverse toespraken te luisteren van financiële bedrijven die blockchain-technologie toepassen.
Ripple beschrijft dat nieuwe technologieën als blockchain en cryptocurrency niet zonder zorgen de wereld worden ingeroepen en dat het internet in de jaren ‘90 voor gelijksoortige uitdagingen stond. Ripple legt uit dat een doordacht beleid nodig is om consumenten veilig te stellen terwijl de deur opengehouden wordt voor innovatie.
Aangekondigde conferenties zijn onder andere: “Flashtalk: Hoe lanceer ik een betaal-app voor miljoenen gebruikers?” en de “800 pond gorilla” waar “experts antwoord zullen geven op vragen over de adoptie van digitale goederen.”
Ex-president Clinton zal ook een Q&A-sessie bijwonen met Gene Sperling. Sperling is sinds 2015 directielid bij Ripple. Daarvoor heeft hij gewerkt met ex-presidenten Clinton en Obama als adviseur en directeur van de nationale economische raad.
In 2017 hield Ripple haar eerste Swell conferentie. Klanten vroegen het bedrijf om “leiders uit het bankwezen en blockchain samen te brengen die toegewijd zijn om verandering te brengen hoe geld de wereld rond gaat.” Keynotes werden toen gehouden door de ex-directeur van de federale reserve bank, Dr. Ben Bernanke, world wide web (www, oftewel het internet) bedenker Sir Tim Berners-Lee en medeauteur van Blockchain Revolution Dan Tapscott.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
terra-luna-lunc-do-kwon
Terra-drama nadert einde: Miljarden-schikking leidt tot verkoop bedrijven
Grote ethereum investeerders slaan toe voor komst ETF's
Grote ethereum investeerders slaan toe voor komst ETF’s
Advertentie