Kevin Schijven Kevin Schijven
25/10/2022 08:32 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/10/2022 08:32

Polkadot stijgt, XRP daalt verder, polygon trekt NFT aan via Reddit

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Koersvoorspelling Polygon: MATIC zet stijging door na korte correctie

Foto: Voar CC/Shutterstock

Er is nog steeds erg weinig actie te vinden op de crypto-markt en handelaren vragen zich af hoe lange deze periode van lage volatiliteit nog aanhoudt. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies blijft rond $968 miljard hangen, maar we hebben weer handjevol uitschieters ertussen zitten.

‘Geen ethereum ETF lancering in mei’, grote bank wijzigt standpunt
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin koers zit vast

Bitcoin (BTC) beweegt in een steeds krapper bereik: tussen $19.250 en $19.400. Op het moment van schrijven komt de BTC prijs uit op $19.330, ongeveer dezelfde prijs als 24 uur geleden. Analisten lijken erg verdeeld of een uitbraak omhoog of omlaag volgt.

Desondanks zijn er op de lange termijn positieve signalen te vinden. Inmiddels hebben lange termijn houders meer dan 75% van het totale aanbod in handen. We zien daarom het aanbod op exchanges alsmaar afnemen en staat zelfs op het laagste niveau in vier jaar.

Advertentie

ETH, DOT, MATIC in de plus, maar XRP daalt verder

Ethereum (ETH) blijft nog voorzichtig stijgen, al heeft de koers moeite om daadwerkelijk de $1.350 te breken. ETH komt momenteel op $1.347 uit en staat daarmee vandaag 0,9% in de plus.

Daartegevenover maakte ripple (XRP) echter weer een kleine duik afgelopen nacht. De XRP koers dipt momenteel onder $0,45 waarmee koers 1,9% in de min vandaag staat.

Polkadot (DOT) doet het tegenovergestelde en is opvallend de sterkste stijger vandaag onder de grootste crypto. DOT duwt na een stijging van 2,2% momenteel tegen weerstand rond $5,95 aan.

Toch is het polygon (MATIC) die momenteel de meeste aandacht trekt met een nieuwe samenwerking met Reddit voor non-fungible tokens (NFT):

De aandacht lijkt zelfs weer nieuwe leven in de NFT markt te blazen. Het volume in NFT handel op OpenSea via Polygon stijgt als een raket. De MATIC prijs staat echter slechts 1% in de plus en komt momenteel op $0,89 uit.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

In de top 100 vinden we een handjevol koersen die hun recente stijging weer voortzetten. Chiliz (CHZ) staat bijna 8% in de plus vandaag en dat heeft mogelijk te maken met het aankomende FIFA wereldkampioenschap:

Tokenize xchange (TKK) staat al bijna 10% in de plus vandaag. Evmos (EVMOS) is in de afgelopen 24 uur met 12% gestegen en klaytn (KLAY) zelfs met 12,2%.

Nieuwkomer aptos (APT) zakt met echter met 4% vandaag en aave (AAVE) is de grootste verliezer en daalt met 4,4%. Toch lijkt er nog veel potentie voor AAVE in het verschiet te zitten.

Solana is nog lang niet waar het moet zijn, zegt oprichter
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie