Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Pornhub voegt Tether (USDT) toe als betalingsmethode via TRON (TRX) wallet

Twee maanden geleden kondigde Pornhub, de populaire pornografische website, aan dat PayPal plotseling gestopt was met het verwerken van uitbetalingen aan zijn modellen.

Toen suggereerde de cryptogemeenschap dat cryptocurrencies een goed alternatief zouden zijn en daar heeft Pornhub nu dus ook voor gekozen.

- Advertentie -

Pornhub kondigt op 22 januari aan dat de website twee nieuwe betaalopties heeft toegevoegd, waaronder Tether (USDT), een stablecoin die gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar (USD).

Het gaat dan om de versie van Tether die op de TRON (TRX) blockchain gebaseerd is. Klanten en modellen kunnen de TRONLink wallet gebruiken voor USDT transacties.

Het eerste beetje goeie nieuws is dat we USDT hebben toegevoegd aan de uitbetalingsopties. Voor degenen onder u die het misschien niet weten, USDT is een cryptocurrency die de Amerikaanse dollar volgt, wat betekent dat één USDT-token gelijk is aan één Amerikaanse dollar. USDT-transacties kunnen binnen enkele seconden wereldwijd worden uitgevoerd en er zijn geen kosten aan verbonden.

Omdat USDT en TRON blockchain samenwerken, kunnen we nu modellen veilig betalen via TRONlink, een cryptocurrency-wallet.

Aldus de aankondiging. Justin Sun, CEO van TRON, heeft gelijk op het nieuws gereageerd met het volgende:

Als je op Pornhub zit, stop met wat je aan het doen bent. USDT is nu een optie voor modellen op Pornhub! Pornhub gebruikt USDT-TRON om modellen te ondersteunen die op zoek zijn naar betaaloplossingen. Dit is een briljante manier om de slachtoffers van gecentraliseerde betalingsplatforms zoals PayPal te ondersteunen.

Pornhub ondersteunt al sinds april 2018 Verge (XVG), een op privacy gerichte cryptocurrency. Verge schoot met 40% omhoog in waarde kort na de aankondiging destijds.

De nieuwe wekelijkse analyse van David staat online! Hij spreekt in zijn analyse “De 200 dagen moving average (MA)” een paar belangrijke MA’s!

Gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!abonneren_youtube

Met onze analisten en het team van Crypto Insiders meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!telegram180

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.937,92 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.937,92 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...