PayPal stopt met betalingen van modellen op PornHub, kans voor bitcoin (BTC)?

De populaire pornografische website PornHub heeft op 13 november aangekondigd dat betalingsverwerker PayPal plotseling is gestopt met het uitbetalen van PornHubs modellen. De crypto-gemeenschap ziet dit als een ideale kans voor bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies.

- Advertentie -

Modellen van PornHub worden nu gedwongen om uitbetalingen via directe stortingen of cheque te accepteren. Het is vooralsnog onbekend waarom PayPal er plotseling mee stopt.

We zijn allemaal kapot van de beslissing van PayPal om uitbetalingen te stoppen aan meer dan honderdduizend artiesten die op hen vertrouwen voor hun levensonderhoud.

Aldus de blogpost van PornHub. De website accepteert al een paar cryptocurrencies voor betalingen als verge (XVG) en zcash (ZEC). Echter blijkt uit een rapport van vorig jaar dat minder dan 1% van de gebruikers op PornHub ook daadwerkelijk betaalt met cryptocurrency.

Toch is het mogelijk dat daar nu verandering in komt. Een paar prominente figuren uit de crypto-industrie heeft gelijk gereageerd op het nieuws. Zo schrijft Changpeng Zhao, CEO van cryptocurrency-exchange Binance, op Twitter dat dit als een ā€œkans klinkt voor cryptoā€:

- Advertentie -

Justin Sun, CEO van de Tron Foundation, zegt dat PornHub al betalingen met TRON (TRX) accepteert en dat ze nu ondersteuning voor USDT-TRC20 moeten toevoegen:

Echter of de modellen ook openstaan voor cryptocurrency is maar de vraag. Zo schrijft model Shyla Jennings op Twitter:

Crypto, persoonlijke portal… LOL. Ik begrijp niet eens wat dat is. Ik ben cool met gewoon directe storting op mijn bankrekening.

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijnĀ wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel ā€œDe stier komt eraan!ā€, nu!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten,Ā Facebookā€“ ofĀ Twitter.Ā MeediscussiĆ«ren? Meld je dan aan voor onsĀ TelegramĀ kanaal.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.045,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.770,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.837,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.862,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.875,70 Kopen
Laatste nieuws

Miljardenbedrijf MicroStrategy koopt weer voor miljoenen dollars aan bitcoin (BTC)

0
HetĀ business intelligence- en softwarebedrijf MicroStrategy heeft gisteravond bekendgemaakt weer miljoenen dollars in bitcoin (BTC) te hebben geĆÆnvesteerd. Dit maakte de CEO van het bedrijf,...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...

Lees verder

Wat is cryptojacking en hoe kun je het voorkomen?

Crytojacking is een malafide activiteit die voor het grote publiek nog vrij onbekend is, maar die wel steeds vaker ingezet wordt. Het wordt vaak...

Niemand gaat Bitcoin (BTC) verbieden, zegt Amerikaanse toezichthouder die veel goed nieuws belooft

Brian Brooks, hoofd van de Office of the Comptroller of the Currency (OCC) zegt dat Amerikaanse toezichthouders niet van plan zijn om bitcoin (BTC)...

Miljardenbedrijf MicroStrategy koopt weer voor miljoenen dollars aan bitcoin (BTC)

HetĀ business intelligence- en softwarebedrijf MicroStrategy heeft gisteravond bekendgemaakt weer miljoenen dollars in bitcoin (BTC) te hebben geĆÆnvesteerd. Dit maakte de CEO van het bedrijf,...

Bitcoin (BTC) prijs zakt $1.000 in waarde maar vindt support, deze prijsniveaus zijn belangrijk

De afgelopen 24 uur is bitcoin (BTC) een aantal procenten teruggezakt maar naĀ supportĀ te hebben gevonden lijkt de koers nu weer wat te kunnen stijgen....