Kevin Schijven Kevin Schijven
15/11/2019 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/11/2019 07:00

PayPal stopt met betalingen van modellen op PornHub, kans voor bitcoin (BTC)?

Nieuws
PayPal stopt met betalingen van modellen op PornHub, kans voor bitcoin (BTC)?

De populaire pornografische website PornHub heeft op 13 november aangekondigd dat betalingsverwerker PayPal plotseling is gestopt met het uitbetalen van PornHubs modellen. De crypto-gemeenschap ziet dit als een ideale kans voor bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies.


Modellen van PornHub worden nu gedwongen om uitbetalingen via directe stortingen of cheque te accepteren. Het is vooralsnog onbekend waarom PayPal er plotseling mee stopt.

We zijn allemaal kapot van de beslissing van PayPal om uitbetalingen te stoppen aan meer dan honderdduizend artiesten die op hen vertrouwen voor hun levensonderhoud.

Aldus de blogpost van PornHub. De website accepteert al een paar cryptocurrencies voor betalingen als verge (XVG) en zcash (ZEC). Echter blijkt uit een rapport van vorig jaar dat minder dan 1% van de gebruikers op PornHub ook daadwerkelijk betaalt met cryptocurrency.
Toch is het mogelijk dat daar nu verandering in komt. Een paar prominente figuren uit de crypto-industrie heeft gelijk gereageerd op het nieuws. Zo schrijft Changpeng Zhao, CEO van cryptocurrency-exchange Binance, op Twitter dat dit als een “kans klinkt voor crypto”:


Justin Sun, CEO van de Tron Foundation, zegt dat PornHub al betalingen met TRON (TRX) accepteert en dat ze nu ondersteuning voor USDT-TRC20 moeten toevoegen:


Echter of de modellen ook openstaan voor cryptocurrency is maar de vraag. Zo schrijft model Shyla Jennings op Twitter:

Crypto, persoonlijke portal… LOL. Ik begrijp niet eens wat dat is. Ik ben cool met gewoon directe storting op mijn bankrekening.

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Advertentie
Advertentie