Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

PayPal stopt met betalingen van modellen op PornHub, kans voor bitcoin (BTC)?

De populaire pornografische website PornHub heeft op 13 november aangekondigd dat betalingsverwerker PayPal plotseling is gestopt met het uitbetalen van PornHubs modellen. De crypto-gemeenschap ziet dit als een ideale kans voor bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies.

- Advertentie -

Modellen van PornHub worden nu gedwongen om uitbetalingen via directe stortingen of cheque te accepteren. Het is vooralsnog onbekend waarom PayPal er plotseling mee stopt.

We zijn allemaal kapot van de beslissing van PayPal om uitbetalingen te stoppen aan meer dan honderdduizend artiesten die op hen vertrouwen voor hun levensonderhoud.

Aldus de blogpost van PornHub. De website accepteert al een paar cryptocurrencies voor betalingen als verge (XVG) en zcash (ZEC). Echter blijkt uit een rapport van vorig jaar dat minder dan 1% van de gebruikers op PornHub ook daadwerkelijk betaalt met cryptocurrency.

Toch is het mogelijk dat daar nu verandering in komt. Een paar prominente figuren uit de crypto-industrie heeft gelijk gereageerd op het nieuws. Zo schrijft Changpeng Zhao, CEO van cryptocurrency-exchange Binance, op Twitter dat dit als een “kans klinkt voor crypto”:

Justin Sun, CEO van de Tron Foundation, zegt dat PornHub al betalingen met TRON (TRX) accepteert en dat ze nu ondersteuning voor USDT-TRC20 moeten toevoegen:

Echter of de modellen ook openstaan voor cryptocurrency is maar de vraag. Zo schrijft model Shyla Jennings op Twitter:

Crypto, persoonlijke portal… LOL. Ik begrijp niet eens wat dat is. Ik ben cool met gewoon directe storting op mijn bankrekening.

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.980,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€7.990,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.035,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.052,33 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.054,80 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.095,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.980,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€7.990,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.035,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.052,33 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.054,80 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.095,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: Sideways en altcoin run?

Bitcoin is in de afgelopen weken flink gedaald, als we kijken naar het marktvolume. We zijn vanaf de week van 1 juni naar vorige...