Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Rapper Akon deelt white paper Akoin; atomic swaps tussen bestaande cryptocurrencies

De voor een Grammy genomineerde rapper en ondernemer Akon heeft de white paper gedeeld voor zijn cryptocurrency-project Akoin.

Volgens een rapport van CoinTelegraph kon de nieuwswebsite voorafgaand aan de publicatie een kopie van de white paper ontvangen. In het document wordt de cryptocurrency door Akon beschreven als “een project voor ondernemers in de opkomende economieën van Afrika en omstreken, met een missie om het potentieel van ’s werelds snelst groeiende personeelsbestand te benutten met behulp van blockchain-technologie.”

- Advertentie -

De whitepaper benadrukt het nut van Akoin om atomic swaps tussen bestaande cryptocurrencies, fiatgeld en mobiele telefoon-tegoeden te vergemakkelijken, waarbij laatstgenoemde een populaire vorm van betaling is in bepaalde delen van Afrika. 

We hebben zoveel verschillende valuta’s in Afrika – veel daarvan zijn instabiel en de meesten worden niet vertrouwd. We bereikten een punt waarop Afrikaanse mensen de valuta niet eens meer dagelijks gebruiken, ze gebruiken op de markt hun belminuten en tegoeden als een manier om te handelen in basisgoederen zoals producten, vis, fruit en dergelijke.

Daarnaast legde de rapper ook uit dat Afrikanen moeite hebben met het verhandelen van mobiele telefoonkredieten buiten hun dorpen en lokale gemeenschappen. Hij zei dat het netwerk van Akoin gericht is op het faciliteren van swaps en het bieden van flexibiliteit voor alternatieve vormen van geld.

We willen dat mensen ook buiten Afrika kunnen profiteren van het systeem, dus als ze het continent verlaten, kunnen ze nog steeds al hun tegoeden gebruiken en echt echte dingen kopen.

Akoin wordt gelanceerd op netwerk van Stellar (XLM), waarbij privétransacties een fee van 2,5% zullen hebben. 

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Afgelopen dinsdag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.306,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.343,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.370,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.370,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.382,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.343,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.306,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.370,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.370,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.382,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...