Bitcoin (BTC) macro update van David: Verklaart het coronavirus alles?

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. Stay safe!

David is weer terug uit Vietnam en duikt vandaag diep de materie in! Er is een hoop gebeurd en hij hoopt dan ook dat jullie je goed hebben weten te wapenen. De situatie onderstreept maar weer eens, zoals David ook in zijn laatste column meldde, hoe belangrijk risicomanagement is. Is de flinke daling puur en alleen het gevolg van het coronavirus of waren er al technische signalen die een voorbode waren voor een drop? David bespreekt de situatie aan de hand van de grafieken! Meer van onze gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!

Vaker technische analyses van David ontvangen? Meld je aan voor 30 dagen gratis proefperiode op onze omgeving voor members en ontvang naast deze wekelijkse analyse, dagelijks koersupdates, trading signals, uitleg en toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten!

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.663,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.686,28 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.706,75 Kopen
3
3
Bitonic
Reviewed
€5.713,43 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€5.728,98 Kopen
5
5
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.739,54 Kopen
Laatste nieuws