Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) macro update van David: Verklaart het coronavirus alles?

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. Stay safe!

David is weer terug uit Vietnam en duikt vandaag diep de materie in! Er is een hoop gebeurd en hij hoopt dan ook dat jullie je goed hebben weten te wapenen. De situatie onderstreept maar weer eens, zoals David ook in zijn laatste column meldde, hoe belangrijk risicomanagement is. Is de flinke daling puur en alleen het gevolg van het coronavirus of waren er al technische signalen die een voorbode waren voor een drop? David bespreekt de situatie aan de hand van de grafieken! Meer van onze gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!

- Advertentie -

Vaker technische analyses van David ontvangen? Meld je aan voor 30 dagen gratis proefperiode op onze omgeving voor members en ontvang naast deze wekelijkse analyse, dagelijks koersupdates, trading signals, uitleg en toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.902,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.976,75 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.978,63 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.030,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.030,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.902,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.978,33 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.978,63 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...