Roy van Krieken Roy van Krieken
14/04/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/04/2023 17:00

Revolutionair SocialBlox platform genomineerd voor de Dutch Interactive Awards

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Iets meer dan twee geleden ging een nieuw Nederlands blockchain bedrijf officieel live; SocialBlox (SBLX). Het platform heeft als doel om de wereld van sociale media totaal te veranderen door een unieke integratie van blockchain en crypto technologie in hun platform. Gebruikers kunnen op deze manier bijvoorbeeld geld verdienen door het platform te gebruiken. Deze vergaande innovatie is niet onopgemerkt gebleven. SocialBlox is namelijk genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2023!

Als je je nu registreert via Crypto Insiders krijg je tijdelijk zelfs 7.500 SBLX helemaal gratis op je account gestort! 

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn prestigieuze prijzen die jaarlijks worden uitgereikt in Nederland om erkenning te geven aan de meest innovatieve, creatieve en effectieve digitale projecten en campagnes. Deze awards zijn bedoeld om het beste interactieve werk en de beste talenten binnen de Nederlandse digitale industrie in de schijnwerpers te zetten.

De prijzen bestaan uit verschillende categorieën die betrekking hebben op verschillende aspecten, zoals design, technologie, marketing en strategie. Enkele voorbeelden van categorieën zijn: ‘Beste Website’, ‘Beste Online Campagne’, ‘Beste E-commerce Platform’, ‘Beste Digitale Transformatie’ en ‘Beste Disruptor.’

SocialBlox is door de jury genomineerd voor de Disruptor categorie. Deze categorie is bedoeld voor nieuwe platformen die de potentie hebben om een bestaande industrie, in dit geval dus social media, van top tot teen te veranderen. Klaarblijkelijk heeft SocialBlox dus al hoge ogen gegooid met hun ambities.

SocialBlox groeit gestaag

Michiel Ipenburg, de CEO en oprichter van SocialBlox, was enorm trots dat hij en zijn platform werden genomineerd. Het harde werk van het team wordt op deze manier beloond en het laat ook duidelijk zien dat zij zich op de goede weg bevinden. Daarnaast meldt hij duidelijk te zien dat de interesse in SocialBlox vanuit gebruikers en de zakelijke kant in een rap tempo toeneemt:

“Wij zijn ontzettend trots om genomineerd te zijn voor de Dutch Interactive Awards. Deze erkenning bevestigt dat onze innovatieve aanpak een positieve impact kan hebben op de wereld van sociale media, en we zullen ons blijven inzetten om grenzen te verleggen.”

Op donderdag 8 juni zal de prijsuitreiking van de Dutch Interactive Awards plaatsvinden. Dan zal de jury stemmen en voor elke categorie de winnaars bekendmaken. Wellicht dat SocialBlox er die dag met een prestigieuze prijs vandoor gaat.

Mis de kans om deel uit te maken van de social media revolutie niet en registreer je nu op SocialBlox. Verken de grenzeloze mogelijkheden van het platform, daag je vrienden uit, en verdien SBLX tokens terwijl je geniet van deze revolutionaire social media ervaring. De eerste 5.000 aanmeldingen krijgen SBLX helemaal gratis! SBLX tokens zijn ook te koop op Knaken en Uniswap.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie