Roy van Krieken Roy van Krieken
30/03/2023 06:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/03/2023 06:15

Riemen vast: revolutionair crypto powered SocialBlox platform gaat live

Nieuws

SocialBlox, het ambitieuze Nederlandse social media platform, heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Het team van SocialBlox heeft zich tijdens de bearmarkt in het zweet gewerkt, en deze inspanning lijkt zijn vruchten af te werpen. Vandaag vond namelijk de langverwachte migratie van de grote SocialBlox 2.0 update van het testnet naar het mainnet plaats, en dat betekent feitelijk dat SocialBlox nu live is!

Wacht niet langer en probeer SocialBlox direct uit. Als je je nu registreert via Crypto Insiders krijg je zelfs 7.500 SBLX helemaal gratis!

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

SocialBlox lancering

SocialBlox heeft tijdens het afgelopen jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe functies en verbeteringen, gericht op het creëren van een veilig en gebruiksvriendelijk ecosysteem voor hun gebruikers. Met het SocialBlox token (SBLX) heeft het bedrijf een manier gevonden om gebruikers op hun gedecentraliseerde platform te belonen voor hun bijdrage aan het platform. 

Gebruikers kunnen op SocialBlox namelijk geld verdienen door te participeren en challenges te voltooien. Dit Post-to-Earn concept heeft de potentie om social media zoals we dat vandaag de dag kennen totaal op de schop te nemen.

Eerder vandaag vond de integratie met de live blockchain van SocialBlox plaats. Dit betekent in de praktijk dat vanaf dit moment gebruikers ook daadwerkelijk SBLX tokens kunnen verdienen door challenges te voltooien! Deze integratie kan dan ook wel gezien worden als de soft launch van het SocialBlox platform, al blijft de datum voor de officiële hard launch nog op 1 april staan.

Deze lancering zal vanzelfsprekend tevens een nieuwe fase inluiden. Het fundament staat, en het product werkt naar behoren. Dat betekent dat het team van SocialBlox nu de focus op andere zaken kan gaan leggen om van SocialBlox een waar begrip te maken binnen de wereld van sociale media.

Post2Earn en challenges

De challenges die gebruikers op SocialBlox kunnen doen maken van SocialBlox een werkelijk uniek social media platform. Niet alleen is het enorm leuk om iemand anders bijvoorbeeld uit te dagen om een potje FIFA te winnen, het feit dat je hier zelfs geld mee kunt verdienen is niets minder dan revolutionair.

Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts en het Polygon netwerk. SocialBlox heeft onlangs de bridge tussen het Ethereum (ETH) en Polygon (MATIC) netwerk weten te leggen. Dat betekent dat SocialBlox kan profiteren van de minuscule transactiekosten van het Polygon netwerk, en toch geniet van alle voordelen die het Ethereum netwerk kan bieden.

Registreer je nu en ontvang gratis SBLX!

De SocialBlox app is te downloaden voor iedereen met een Android of iOS telefoon! Wacht niet langer en daag je familie en vrienden uit.

De eerste 5.000 mensen die zich nu via deze link registreren krijgen zelfs 7.500 SBLX tokens helemaal gratis op hun account gestort! Als kers op de taart krijgt iedereen die zich via Crypto Insiders registreert een unieke challenge voorgeschoteld. 

SBLX kopen

Uiteraard is het ook mogelijk om alvast in SBLX te investeren. SBLX is te koop op decentrale exchange Uniswap en de Nederlandse crypto broker Knaken.

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox en blijf op de hoogte via Twitter

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
bitcoin miners stappen over naar kaspa 95% meer winst
Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst
Advertentie