Roy van Krieken Roy van Krieken
26/02/2023 20:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/02/2023 20:05

SocialBlox bouwt aan de toekomst tijdens de bearmarkt

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Al ruim een jaar woedt de razernij van de bearmarkt door de hele crypto industrie. De meeste cryptocurrencies staan diep onder water en we zagen een heleboel crypto bedrijven het leven laten. SocialBlox, een Nederlands blockchain bedrijf dat de ambitie heeft om de wereld van social media te revolutionaliseren, heeft de crypto winter gebruikt om te bouwen aan de toekomst. En als het aan het team van SocialBlox ligt dan ziet deze toekomst er waanzinnig goed uit.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Het SocialBlox platform

SocialBlox is een platform dat zich richt op een andere benadering van social media. Tegenwoordig is er enorme kritiek op grote gevestigde spelers, vooral omdat deze bedrijven de privacy van hun gebruikers vaak negeren. In veel gevallen worden deze gebruikers namelijk als product verkocht aan adverteerders voor een flinke smak geld. 

Bij SocialBlox heeft privacy juist de hoogste prioriteit. Gebruikers hebben zelf de keuze of ze advertenties willen zien en gebruikersgegevens worden nooit aan de hoogste bieder verkocht.

Daarnaast maakt SocialBlox gebruik van blockchain technologie om unieke functies aan te bieden. De belangrijkste functie hiervan zijn de zogenaamde challenges. Gebruikers kunnen andere gebruikers uitdagen om iets te doen en als ze de challenge succesvol afronden, ontvangen ze een vooraf bepaalde hoeveelheid SBLX-tokens. Op deze manier kun je geld verdienen door gebruik te maken van het SocialBlox platform. Een play-to-earn concept dus dat steeds populairder lijkt te worden.

Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts en het Polygon netwerk. SocialBlox is ook niet nog slechts een proof of concept. Het social media platform draait immers al echt op de Polygon blockchain en worden vandaag de dag al challenges gedaan en on-chain verwerkt! SocialBlox voegt dus ook daadwerkelijk daad bij woord, hetgeen zo nu en dan in de crypto indudstrie nog wel eens over het hoofd wordt gezien.

Advertentie

Bouwen in de crypto winter

Eigenlijk is er geen beter moment om een platform te ontwikkelen dan tijdens een bearmarkt. De hele industrie draait op een laag pitje, met het oog op overleven totdat de volgende bullmarkt weer losbarst. Als je platform op het moment dat het zo ver is dan zo goed als af is, kun je optimaal profiteren van de onvermijdelijk hernieuwde interesse in alles dat met crypto, web3 en blockchain te maken heeft.

SocialBlox zal zich daarom in een uitstekende uitgangspositie bevinden zodra we officieel kunnen spreken van het einde van de bearmarkt. Het platform staat simpelweg als een huis en de volgende stap zal dan het binnenhalen van een grote hoeveelheid gebruikers zijn.

Die volgende stap zal wellicht niet eens meer zo lang op zich laten wachten.

SBLX kopen

Uiteraard is het ook mogelijk om alvast als investeerder vroeg in te stappen. SBLX is namelijk al te koop op decentrale exchange Uniswap en de Nederlandse crypto broker Knaken.nl.

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de volledig vernieuwde website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie