Rico Engelbarts
11/10/2020 11:49 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/10/2020 11:49

Ripple update website, toont positieve cijfers omtrent RippleNet en adoptie XRP wereldwijd

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ripple update website, toont positieve cijfers omtrent RippleNet en adoptie wereldwijd

Foto: rafapress/Shutterstock

Ripples wereldwijde betalingsnetwerk, RippleNet, is nu actief in meer dan 55 landen, met XRP-transfers in vijf regio’s. Ook biedt het netwerk nu meer dan 95 valuta waaraan XRP (XRP) gekoppeld is. Daarnaast is On-Demand Liquidity (ODL), het XRP-aangedreven cross-border betalingsproduct van Ripple, nu beschikbaar in de VS, Mexico, Europa, de Filippijnen en Australië.
Dit werd bekend nadat de webpagina van RippleNet geüpdatet werd met de meest recente cijfers. De volledig vernieuwde website van Ripple vertegenwoordigt de nieuwste ontwikkelingen voor Ripple, dat inmiddels partnerschappen heeft met American Express, MoneyGram, Santander, SABB en nog meer dan 300 andere financiële instellingen in meer dan 40 landen over de hele wereld.
Gisteren lanceerde Ripple zijn nieuwe service, waarmee financiële instellingen en geldserviceproviders die ODL gebruiken, geleende XRP kunnen kopen tegen een eenmalige vergoeding en een kort goedkeuringsproces.
Wat betreft de recente ontwikkelingen is er nog een recente update te vermelden, ook de website van het door de community gestuurde XRP Ledger heeft namelijk een nieuwe look gekregen. De ledger wordt voornamelijk gebruikt door exchanges en walletproviders, maar het wordt ook gebruikt voor opslag van vermogen, betalingsverwerking, microbetalingen, muziek, gaming, infrastructuur, beveiliging en institutionele handel.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie