Timo Bult Timo Bult
28/03/2019 08:49 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/03/2019 08:49

Ripple (XRP) in stijgend trendkanaal met twee belangrijke hordes voor de boeg

icon-altcoins
Altcoin nieuws
ripple_XRP_in_stijgend_trendkanaal_met_twee_belangrijke_hordes_voor_de_boeg

Foto: rafapress/Shutterstock

Na een aantal dagen in een bearish trend te hebben gezeten lijkt het erop dat Ripple’s XRP weer wat terrein weet te winnen. Zo brak het de afgelopen uren een aantal belangrijke resistance niveaus. Daarnaast vormt het nu zelfs een bullish patroon op de 1H-grafiek.
Op dit moment is Ripple (XRP) $0,3906 waard met een daling van 0,14% in de afgelopen 24 uur. De uptrend van gisteren wisten de bulls dus in de afgelopen uren voort te zetten, waarna de koers nu enigszins consolideert. Op dit moment handelt de koers boven de supports op $0,3060 en $0,3030, met ook de 100 hourly Moving Average (MA)-lijn op de $0,3030.
Verder vormt XRP op dit moment een stijgend trendkanaal met de support op $0,3064. Dit houdt in dat de koers steeds hogere lows en highs vormt. Mocht XRP hier aan de onderkant uitbreken dan is de support op $0,3030 belangrijk om in de gaten te houden.
Op dit moment liggen de belangrijkste resistance niveaus op $0,3100 en daarboven $0,3115. Als het de bulls lukt deze resistance niveaus te doorbreken, dan bestaat er de mogelijkheid dat de koers richting de $0,3200 stijgt.
Voor nu lijkt het er echter op dat de koers vlak onder de resistance van $0,3100 consolideert. De komende uren zullen daardoor bepalend zijn welke richting XRP op zal gaan. Bij doorbraak moeten we dus naar de $0,3115 gaan kijken. Houdt de resistance stand, dan zijn de supports op $0,3060 en $0,3030 belangrijk.
Benieuwd naar de koersverwachting van bitcoin (BTC)? Lees dan hier de wekelijkse koersanalyse van onze eigen analist David.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie