Santander bank

Ripple (XRP) stijgt meer dan 20% na implementatie mobiele app Santander

0

De prijs van Ripple (XRP) steeg gister met maar liefst 20%, wat de overall vraag naar crypto wereldwijd deed stijgen. De reden voor de positieve koers is dat de financiële instelling Santander de technologie van Ripple heeft geïmplementeerd voor zijn nieuwste mobiele app. Santander is daarmee, naar eigen zeggen, de eerste Britse bank die blockchain-technologie voor internationale betalingen introduceert. Na dit goede nieuws steeg de marktkapitalisatie van Ripple naar meer dan $25,1 miljard.

Ripple XRP koers 14 april

Tijdens de stijgende koers van Ripple, steeg ook de Bitcoin koers met maar liefst 5.3%, wat de waarde deed schommelen rond de $8000.

Het ziet er naar uit dat de tijden omslaan en de legitimiteit van crypto verbetert door investeringen van onder andere de miljardair George Soros, de Rockefeller-familie en de Rothschild-familie. Ook Fundstrat-medestichter Thomas Lee wist te melden dat Bitcoin op weg is naar de $25.000.

Op vrijdag bereikte de marktkapitalisatie van de wereldwijde crypto-sector $326,53 miljard. Dit is nog geen $820 miljard, maar we zitten weer in de lift en zo te zien met goede redenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws