George Soros

Bubbel of niet, miljardair George Soros stapt in de cryptocurrencies

0

Ondanks miljardair George Soros erkent dat de cryptomarkt een bubbel is, is hij van plan zich op de cryptomarkt te begeven.

De Hongaars-Amerikaanse zakenman zal het traden niet voor persoonlijke rekening nemen. Bloomberg verslaat dat Adam Fisher – Manager van het macro-investeringen project binnen het Soros fonds – het groene licht heeft gekregen om te handelen in cryptocurrencies.

Naar verluidt mocht Fisher de crypto-investeringen een aantal maanden geleden starten, wat niet lijkt te rijmen met een aantal opmerkelijke toespraken waarin Soros kritisch was tegenover de cryptowereld.

In het rapport van Bloomberg is te lezen dat Fisher nog niet begonnen is met het traden in cryptocurrencies en zijn opties bekijkt.

Vorige maand liet CCN weten dat miljardair Alan Howard – één van de partners van Brevan Howard Asset Management – persoonlijke investeringen doet in cryptovaluta en zelfs personeel had ingehuurd ter assistentie. Brevan Howard liet weten dat het bedrijf in geen enkel opzicht gemoeid is met de cryptowereld.

Er is tot op heden geen sprake geweest van een inkomende geldstroom vanuit Institutioneel kapitaal, ondanks de voorspellingen dat dit al gebeurd zou zijn in de afgelopen maanden. Nu Soros op het punt staat te gaan investeren in cryptocurrencies komt hier wellicht verandering in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws

Goedkoop en veilig crypto kopen met iDeal