Bubbel of niet, miljardair George Soros stapt in de cryptocurrencies

Array

Ondanks miljardair George Soros erkent dat de cryptomarkt een bubbel is, is hij van plan zich op de cryptomarkt te begeven.

De Hongaars-Amerikaanse zakenman zal het traden niet voor persoonlijke rekening nemen. Bloomberg verslaat dat Adam Fisher – Manager van het macro-investeringen project binnen het Soros fonds – het groene licht heeft gekregen om te handelen in cryptocurrencies.

- Advertentie -

Naar verluidt mocht Fisher de crypto-investeringen een aantal maanden geleden starten, wat niet lijkt te rijmen met een aantal opmerkelijke toespraken waarin Soros kritisch was tegenover de cryptowereld.

In het rapport van Bloomberg is te lezen dat Fisher nog niet begonnen is met het traden in cryptocurrencies en zijn opties bekijkt.

Vorige maand liet CCN weten dat miljardair Alan Howard – één van de partners van Brevan Howard Asset Management – persoonlijke investeringen doet in cryptovaluta en zelfs personeel had ingehuurd ter assistentie. Brevan Howard liet weten dat het bedrijf in geen enkel opzicht gemoeid is met de cryptowereld.

Er is tot op heden geen sprake geweest van een inkomende geldstroom vanuit Institutioneel kapitaal, ondanks de voorspellingen dat dit al gebeurd zou zijn in de afgelopen maanden. Nu Soros op het punt staat te gaan investeren in cryptocurrencies komt hier wellicht verandering in.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...