Corné Marchand Corné Marchand
11/12/2023 15:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/12/2023 14:10

Rondje langs de crypto velden: analyse van ETH, BTC, ADA en meer

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH Cardano-ADA more-coins-icon
icon-ethereum
Ethereum nieuws

In deze video neem ik je mee op een rondje langs de velden van de cryptocurrency wereld. De focus ligt op het bespreken van verschillende crypto’s, waaronder cardano (ADA), algorand (ALGO), hedera (HBAR), ethereum (ETH) en bitcoin (BTC). Naast technische analyses worden ook belangrijke nieuwsartikelen behandeld. 

Nieuwe Ethereum upgrade maakt het verliezen van private keys verleden tijd
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Update over verschillende belangrijke crypto

Tijdens het rondje langs de velden deel ik interessante updates over diverse coins. Zoals bijvoorbeeld:

  • Cardano’s groei in gedecentraliseerde financiën;
  • HBAR’s samenwerking met de Verenigde Naties voor een op blockchain gebaseerde marktplaats voor koolstofgegevens;
  • Algorand’s platform voor peer-to-peer verkoop van vliegtickets. Daarnaast bespreek ik nieuws over grote financiële instellingen, zoals JP Morgan’s CEO die kritiek uit op bitcoin.

Verder geef ik een samenvatting van de marktsentimenten, belangrijke technische details over ETF’s en nieuws over stablecoins, waaronder Society General’s uitgifte van een stablecoin op de ethereum blockchain.

Tot slot bied ik een vooruitblik op de volatiele week die voor ons ligt. Daarbij focus ik op economische gebeurtenissen zoals de Amerikaanse consumentenprijsinflatie en de Federal Reserve-vergadering. Ik eindig met het delen van informatie over token unlocks, airdrops en de mogelijkheden voor beleggers in de huidige markt. Alvast bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

Advertentie

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie