Roy van Krieken Roy van Krieken
14/11/2021 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2021 16:30

Shiba Inu (SHIB) toegevoegd aan crypto exchange Gemini, volgen Robinhood en Kraken snel?

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Robinhood posee más del 24% de todos los DOGE en circulación

Foto: Lubos Mak/Shutterstock

De meme-coin Shiba Inu (SHIB) heeft de afgelopen tijd de harten van veel investeerders veroverd. De ‘dogecoin (DOGE) killer’ maakte een astronomische koersstijging door en de vraag naar SHIB was enorm. Het wist zelfs groter te worden dan dogecoin en belandde in de top 10 van grootste cryptocurrencies.

Na een periode van euforie kwam helaas slecht weer voor de meme-coin. Zo snel als de koers omhoog schoot, zo snel stortte deze ook weer in. In slechts een week tijd kelderde de prijs van Shiba Inu met zo’n 50%.

XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?

Gemini listing

Toch hielden de fans van Shiba Inu goede moed. Het wachten was op een nieuwe ontwikkeling die voor wederom een opwaartse beweging kon zorgen. Snel werd daarom gehoopt op noteringen van SHIB op verschillende crypto exchanges.

Vandaag maakte Gemini, een Amerikaanse crypto exchange die werd opgericht door de Winklevoss broers, bekend dat zij Shiba Inu hebben toegevoegd aan hun assortiment naast Quant (QNT), Fetch AI (FET) en Radicle (RAD).

Uiteraard valt een dergelijke notering op een vooraanstaande crypto exchange goed in de smaak bij het ‘SHIB Army’, maar tot dusver blijft een indrukwekkende koersstijging uit.

Advertentie

Kraken en Robinhood

Een grotere klap zal een eventuele listing op Kraken of Robinhood maken. Dit waren de voornaamste doelen van het SHIB Army en op social media werd intensief geprobeerd om deze exchanges te overtuigen. Helaas voor fans van Shiba Inu hebben beide exchanges nog geen groen licht gegeven voor een listing van SHIB.

Kraken maakte met wel de belofte om SHIB te listen, maar bleek voorlopig niet in staat deze belofte ook daadwerkelijk na te komen. Het zal hoogstwaarschijnlijk nog wel even duren voordat SHIB beschikbaar zal zijn op Kraken.

Ook Robinhood is nog terughoudend om Shiba Inu aan het assortiment toe te voegen. Volgens de COO van Robinhood kan een dergelijke listing op de korte termijn termijn enige voordelen brengen, maar zou het op de lange termijn het niet waard zijn.

Ondanks dat de listing van Gemini een mooie ontwikkeling is voor Shiba Inu investeerders, lijkt het erop dat verdere listings op crypto exchanges nog even op zich zullen laten wachten.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie