Roy van Krieken Roy van Krieken
06/11/2021 13:25 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2021 13:25

Crypto exchange Kraken kan belofte om Shiba Inu (SHIB) te listen voorlopig nog niet waar maken

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

 

De meme-coin Shiba Inu (SHIB) stond de afgelopen tijd behoorlijk in de schijnwerpers. De token, die uiteraard gebaseerd was op dogecoin (DOGE), steeg in een korte tijd explosief om vervolgens aardig onderuit te zakken. Voor Shiba Inu investeerders leek een mogelijke listing op de Amerikaanse crypto exchange Kraken een hoopvol teken.

Rondje langs de crypto velden: ethereum, cardano en meer
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Kraken

Op Twitter vroeg Kraken aan de crypto gemeenschap of zij het zagen zitten dat de exchange eventueel Shiba Inu zou toevoegen aan het aanbod van de exchange. Uiteraard was de reactie van de crypto gemeenschap en het ‘SHIB Army’ overweldigend. Er werd een drempelwaarde van 2.000 likes gesteld door Kraken.

Doordat meer dan 60.000 mensen het bericht van Kraken op Twitter hadden geliked, zou Kraken SHIB listen op hun exchange. Dit werd natuurlijk enorm warm onthaald door de Shiba Inu gemeenschap. Een listing zorgt namelijk vaak voor een behoorlijk impuls van de koers.

Toch lijkt het er nu op dat Kraken ondanks de belofte voorlopig Shiba Inu niet zal noteren op de exchange. Volgens Kraken is er nog een heleboel werk aan de winkel voordat zij daadwerkelijk SHIB kunnen noteren.

“We hebben alleen gezegd dat er nog meer werk verricht moet worden in ons ‘listing review’ proces, dat bijzonder gedetailleerd is. Interactie met de gemeenschap is hier slechts een onderdeel van.”

Advertentie

SHIB Army

Dit viel uiteraard in het verkeerde keelgat bij veel Shiba Inu fans. Veel gebruikers twijfelden bij de intenties van de Amerikaanse exchange en gingen er van uit dat de belofte van Kraken hoe dan ook gebroken zou worden.

Uiteraard is het logisch dat Kraken eerst een grondig proces moet doorlopen voordat zij een nieuwe token kunnen listen, maar dat weerhield het SHIB Army er niet van om hard uit te halen naar de exchange.

De toekomst zal uitwijzen of SHIB inderdaad binnenkort te verhandelen zal zijn op Kraken. Mocht het zo ver komen dan zal de koers van SHIB hier hoogstwaarschijnlijk op reageren. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie