Roy van Krieken Roy van Krieken
14/06/2022 11:35 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/06/2022 11:35

SocialBlox (SBLX) beta draait op volle toeren, lancering komt steeds dichterbij

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Het blockchain social media bedrijf van Nederlandse bodem, SocialBlox (SBLX), blijft ondanks de huidige staat van de crypto markten grote sprongen maken in de goede richting. Het bedrijf hoopt door blockchain technologie te integreren met een innovatief social media platform een ware revolutie te ontketenen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

SocialBlox beta

Aan het begin van dit jaar ging de beta-fase van het SocialBlox platform van start. Destijds kreeg een beperkt aantal gebruikers toegang tot alle SocialBlox functionaliteiten. Uiteraard had deze beta als doel om te kijken of alles naar behoren werkt. De beta draait op dit moment nog altijd en grote obstakels zijn vooralsnog niet opgedoken. Integendeel, er kan ondertussen gesteld worden dat alle blockchain technologie achter het SocialBlox platform in werkende staat is. 

De belangrijkste en meest interessante functie van SocialBlox zijn wellicht de zogeheten challenges. Deze challenges liggen aan de grondslag van wat SocialBlox uniek maakt. Gebruikers kunnen met deze challenges andere gebruikers uitdagen om iets te doen. Mochten zij uiteindelijk de challenge succesvol afronden dan krijgen zij een vooraf vastgestelde hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. Je kunt dus in principe geld verdienen door gebruik te maken van het SocialBlox platform! Deze challenges worden mogelijk gemaakt door de technologie van smart contracts.

Doordat de beta soepel verloopt wordt er nu gekeken naar de volgende stap. Dat is de daadwerkelijke lancering van de app voor Android en iOS telefoons waarmee SocialBlox voor iedereen toegankelijk wordt. Het lijkt er op dat deze lancering ergens in augustus al plaats kan gaan vinden!

Advertentie

De social media revolutie zet voort

Ondertussen is de pre sale van de SBLX op de Nederlandse crypto exchange Knaken ook ten einde gekomen. Dat betekent dat SBLX op dit moment live verhandelbaar is. Niet alleen op Knaken kan men de SBLX token verhandelen, ook op de decentrale exchange Uniswap is het mogelijk om SBLX te kopen en verkopen om zo deel te nemen aan de social media revolutie.

In de aanloop naar de lancering later dit jaar komt het team van SocialBlox ook nog met een aantal ludieke acties. Onderdeel hiervan is een samenwerking met een aantal grote nachtclubs in Nederland. Een van die nachtclubs is het befaamde Limbo in Emmen. Limbo en andere nachtclubs zullen binnenkort een aantal SocialBlox challenges bekend maken waar vriendengroepen aan mee kunnen doen en leuke prijzen kunnen winnen.

SBLX kopen?

Het is voor eenieder mogelijk om te participeren in de social media blockchain revolutie. Geinteresseerden kunnen exclusief op Knaken.nl en Uniswap SBLX tokens aanschaffen. Aangezien de meeste cryptocurrencies op dit moment aardig ver in het rood staan, kan dit zomaar eens het allerbeste moment zijn om in SocialBlox te investeren onder het mom van ‘buy the dip’.

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de volledig vernieuwde website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie