Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
18/01/2022 08:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/01/2022 08:00

Solana vs Ethereum: welk netwerk is beter?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Solana was een van de grootste winnaars in 2021. De coin steeg met duizenden procenten in 1 jaar tijd. Veel mensen zien dit als een mogelijke Ethereum-killer. Het heeft namelijk meerdere grote voordelen ten opzichte van het Ethereum-netwerk. Hierdoor geeft zelfs een Amerikaanse bank aan dat Solana de ‘Visa’ van crypto kan worden.

In deze video kijken we naar Solana aan de hand van de FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. We bespreken de voordelen van Solana en leggen uit wat ‘proof of history’ nou eigenlijk betekent. Maar tegelijkertijd zijn er ook potentiële problemen op te noemen. Solana heeft in de afgelopen tijd meerdere keren gekampt met netwerkproblemen. De vraag is of dit in de toekomst blijft aanhouden.

Naast de fundamentele en financiële analyse kijken we dus ook naar technische analyse. Wat zijn de niveaus om naar te kijken? Wat zeggen de indicatoren op dit moment? En hoe kun je momenteel kijken naar de prijsactie als kortetermijntrader of juist als langetermijnbelegger? Daarnaast ben ik ook benieuwd naar jouw mening over Solana. Die kun je achterlaten in de comments onder de video!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie