tron_CEO_justin_sun_wil_ontwikkelaars_redden_van_EOS_en_ethereum

TRON CEO Justin Sun wil ontwikkelaars “redden” van Ethereum en EOS

11

Justin Sun, CEO van TRON (TRX), zegt in een bericht op Twitter dat hij een fonds wil creëren om ontwikkelaars, die ontwikkelen op het platform van Ethereum (ETH) en EOS (EOS), te “redden” van een instortingen van hun platformen. Op de voorwaarde dat ze hun dApps mee migreren naar TRON.

Op het Twitter bericht werd verschillend gereageerd. Sommige gebruikers klinken enthousiast en verklaren dat TRON’s netwerksnelheid de toekomst is.Minimaal net zo veel berichten drijven echter de spot met Justin Sun en beweren dat TRON slechter presteert dan Ethereum en EOS.

EOS New York, een Twitter account van een EOS-ontwikkelaar, plaatste het volgende op Twitter:

We denken dat we het prima zullen doen, gezien de miljarden dollars aan VC-financiering voor #EOS- en #EOSIO-projecten die over de hele wereld op scherp staan op Galaxy, SVK Crypto, Tomorrow, enz. We waarderen het aanbod echter wel. Veel succes, Justin.

Justin Sun was vaker dit jaar het middelpunt van controverse. Zijn agressieve vorm van zelfpromotie valt niet bij iedereen in de smaak. Sun hintte eerder dit jaar dat hij een grote deal had gesloten met de Chinese internetgigant Baidu, maar uiteindelijk bleek het om niets meer dan een deal omtrent een cloud dienst te gaan.

Tevens werd TRON beschuldigd van plagiaat. Delen van de whitepaper van TRON zouden afkomstig zijn van de whitepapers van IPFS en Filecoin. Vitalik Buterin, oprichter van Ethereum, liet op Twitter weten dat hij er niet onder de indruk van was. Ondertussen is de whitepaper verwijderd en TRON ontkent de beschuldigingen.

TRON (TRX), nummer 10 op de ranglijst van grootste cryptocurrencies (CoinMarketCap), heeft zo’n 40% aan waarde verloren de afgelopen maand en heeft op moment van schrijven een koerswaarde van $0.013. Ethereum (ETH) is zo’n 55% van haar waarde verloren en komt voor het eerst dit jaar onder $100 uit. Ethereum heeft is dan 90% gedaald sinds haar hoogtepunt in januari. EOS (EOS) is de afgelopen maand zo’n 60% gedaald en staat nu op ongeveer $2.

Justin Sun kocht in juni het populaire bestandsuitwisseling programma BitTorrent voor zo’n $140 miljoen. Sun wil het platform integreren met netwerk van TRON.

Onlangs kondigde TRON de lancering van een blockchain gaming fonds aan genaamd TRON Arcade. Het doel van het fonds is om $100 miljoen te investeren in de ontwikkeling van games die op het blockchain netwerk van TRON.gaan draaien.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

+
Satos

9/10

€9.914,43 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.876,53 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.791,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.895,58 Kopen
Bitonic

7.4/10

€9.716,72 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.982,96 Kopen
Laatste nieuws