Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

TRON (TRX) kondigt $100 miljoen blockchain gaming fonds aan

TRON (TRX), een gedecentraliseerd blockchain-protocol, heeft de lancering van een $100 miljoen blockchain-gaming fonds aangekondigd genaamd TRON Arcade.

- Advertentie -

Het doel van het fonds is om $100 miljoen, verspreid over drie jaar, te investeren in de ontwikkeling van computerspellen op het blockchain-platform van TRON. Ryo Liu, hoofd bedrijfsontwikkeling bij TRON, zegt in een interview met VentureBeat het volgende:

Onze missie is om blockchain naar de massa te brengen. Games zorgden ervoor dat smart phones en virtual reality (VR) toegankelijker werden. Nu gebeurt het met blockchain.

Momenteel staan spellen op blockchain nog in de kinderschoenen. De enige bekende is CryptoKitties, dat meer een mini game is dan een volwaardige spelervaring, maar omdat het een van de eerste spellen op blockchain is heeft het project bijna $28 miljoen opgebracht.

Online spellen op blockchain hebben veel potentie. Unieke items kunnen gecreëerd worden door spelers en vervolgens weer verkocht worden voor cryptocurrencies. Justin Sun, CEO en oprichter van TRON, zei het volgende erover:

Online games zijn al het meest volwassen deel van het traditionele internet. In de toekomst, wanneer het internet opnieuw gedecentraliseerd wordt, zullen online games ongetwijfeld ook cruciaal zijn. Door het Blockchain-gaming fonds op te zetten, hoopt TRON de inherente problemen in de game markt aan te pakken met behulp van functies als decentralisatie, openheid, transparantie en de onveranderlijkheid van blockchain. Dientengevolge kunnen spelers over de hele wereld de beste blockchain game ervaring krijgen terwijl blockchain-technologieën worden verspreid. Decentralisatie van het internet zal eindelijk werkelijkheid worden.

TRON’s TRX cryptocurrency staat momenteel gerangschikt op de 12e plaats van meest waardevolle cryptocurrencies met een marktkapitalisatie van zo’n $930 miljoen en een dagelijkse handelsvolume van zo’n $143 miljoen. Momenteel heeft de token een waarde van $0,014, wat een daling van 95% is ten opzichte van de waarde ($0,25) die het had in januari.

In het verleden, maakte je een aankoop. Nu kan dat met blockchain-spellen anders zijn. Je kunt dingen als een token verdienen terwijl je aan het spelen bent. Het maakt de wereld van ‘Ready Player One’ echt. Dat is hoe ik denk dat blockchain alles zal veranderen.

Aldus de CEO. Eerder dit jaar kocht Justin Sun het populaire bestandsuitwisseling platform BitTorrent voor $140 miljoen. Sun wil het torrent platform integreren met TRON in een project genaamd ‘Atlas.’

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.409,61 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.409,61 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...