Home Nieuws Altcoin nieuws NBA superster Stephen Curry is eerste celebrity CryptoKitty

NBA superster Stephen Curry is eerste celebrity CryptoKitty

Basketbalspeler Stephen Curry, ster van de Golden State Warriors, krijgt zijn eigen Cryptokitties.

- Advertentie -

Curry gaat de eerste ‘celebrity-branded’ Cryptokitties lanceren volgens Caty Tedman, hoofd van partnerships bij de startup achter de digitale katjes. De ontwikkeling is onderdeel van een poging om de verzamel app uit te breiden met ‘branded’ tokens die mogelijk verder zullen reiken dan celebrities.

Tedman liet Coindesk het volgende weten:

We lanceren een serie van Steph Curry Cryptokitties en er zullen drie exclusieve tokens zijn die staan voor zijn persoonlijkheid. De eerste zal door hem zelf verkocht worden en het is aan hem wanneer hij de andere twee wilt verkopen.

Moji, Curry’s emoji app development bedrijf benaderde het team van Cryptokitties volgens Tedman. Het was geen geïnitieerde samenwerking die in de marketing pijplijn zat. Moji’s mede-oprichter Bryce Bladon laat weten dat Curry echt geeft om zijn fans en dat dit ook de gedachte was achter de Cryptokitties samenwerking.

Toch heeft bovenstaande samenwerking een serieuzer aspect wat mogelijk meer kan betekenen voor de crypto wereld in het algemeen. Zo wordt de blockchain technologie nu door een ander publiek gebruikt en wordt het neergezet met een doel dat anders is dan een munteenheid.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.324,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.071,10 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.119,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.137,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.164,00 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...