Home Nieuws Altcoin nieuws TRON (TRX) stijgt als enige met 5%, Justin Sun geeft hint waarom

TRON (TRX) stijgt als enige met 5%, Justin Sun geeft hint waarom

Vanochtend was al op Crypto Insiders te lezen dat TRON (TRX) een van de enige cryptocurrencies op de markt is die vandaag groen kleurt. De altcoin is met meer dan 5% gestegen de afgelopen 24 uur naar een waarde van $0,0152.

- Advertentie -

TRON heeft hierdoor weer de elfde plek teruggepakt op de lijst van grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie met $1,02 miljard. TRON heeft Cardano (ADA) weer ingehaald en komt weer vlakbij de tiende cryptocurrency op de lijst: Stellar lumens (XLM).

Het is nog onbekend wat precies deze stijging veroorzaakt heeft, maar het heeft wellicht te maken met oprichter en CEO Justin Sun die het volgende op Twitter meldde:

Ik weet iets groots voor de TRON-gemeenschap, waarvan alle TRC10- en 20-tokens zullen profiteren.

Kun je raden wat het is?

Er gaan allerlei geruchten rond in de community over wat het zou kunnen zijn. Er is een grote kans dat het gaat over een mogelijke notering van TRX op Poloniex, een Amerikaanse beurs voor digitale valuta. Die plaatste namelijk een dergelijk bericht op Twitter:

We hebben gewerkt aan iets groots voor de Poloniex-gemeenschap

Kun je raden wat het is?

De koers van TRON is erg wisselvallig geweest in 2019. Het begon gelijk met een flinke stijging van 40% van $0,019 naar $0,030 in januari. Ook in april en juni zag de altcoin sterke stijgingen waar het op $0,040 uitkwam, het hoogste punt in 2019 en wat ervoor zorgde dat TRON in de top 10 stond. Sindsdien is de cryptocurrency steeds verder omlaag gezakt, met alleen een kleine piek eind oktober.

En wat is er trouwens ooit met dat etentje tussen Justin Sun en miljardair Warren Buffet gebeurd?

Waar onze analist David van Ineveld de afgelopen weken nog aangaf niet veel interesse te hebben in het openen van bitcoin long-posities, hij vooral heel voorzichtig was en wachtte op een confirmerende move, heeft hij op dit moment wel interesse. Lees gauw verder in zijn gloednieuwe bitcoin (BTC) koersanalyse! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.141,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.203,53 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.207,73 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.215,16 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.