Kevin Schijven Kevin Schijven
27/11/2019 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/11/2019 10:45

TRON (TRX) stijgt als enige met 5%, Justin Sun geeft hint waarom

icon-altcoins
Altcoin nieuws
TRON (TRX) stijgt als enige met 5%, Justin Sun geeft hint waarom

Foto: Morrowind/Shutterstock

Vanochtend was al op Crypto Insiders te lezen dat TRON (TRX) een van de enige cryptocurrencies op de markt is die vandaag groen kleurt. De altcoin is met meer dan 5% gestegen de afgelopen 24 uur naar een waarde van $0,0152.


TRON heeft hierdoor weer de elfde plek teruggepakt op de lijst van grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie met $1,02 miljard. TRON heeft Cardano (ADA) weer ingehaald en komt weer vlakbij de tiende cryptocurrency op de lijst: Stellar lumens (XLM).
Het is nog onbekend wat precies deze stijging veroorzaakt heeft, maar het heeft wellicht te maken met oprichter en CEO Justin Sun die het volgende op Twitter meldde:

Ik weet iets groots voor de TRON-gemeenschap, waarvan alle TRC10- en 20-tokens zullen profiteren.

Kun je raden wat het is?

Er gaan allerlei geruchten rond in de community over wat het zou kunnen zijn. Er is een grote kans dat het gaat over een mogelijke notering van TRX op Poloniex, een Amerikaanse beurs voor digitale valuta. Die plaatste namelijk een dergelijk bericht op Twitter:

We hebben gewerkt aan iets groots voor de Poloniex-gemeenschap

Kun je raden wat het is?

De koers van TRON is erg wisselvallig geweest in 2019. Het begon gelijk met een flinke stijging van 40% van $0,019 naar $0,030 in januari. Ook in april en juni zag de altcoin sterke stijgingen waar het op $0,040 uitkwam, het hoogste punt in 2019 en wat ervoor zorgde dat TRON in de top 10 stond. Sindsdien is de cryptocurrency steeds verder omlaag gezakt, met alleen een kleine piek eind oktober.
En wat is er trouwens ooit met dat etentje tussen Justin Sun en miljardair Warren Buffet gebeurd?
Waar onze analist David van Ineveld de afgelopen weken nog aangaf niet veel interesse te hebben in het openen van bitcoin long-posities, hij vooral heel voorzichtig was en wachtte op een confirmerende move, heeft hij op dit moment wel interesse. Lees gauw verder in zijn gloednieuwe bitcoin (BTC) koersanalyse! 
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie