Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

TRON (TRX) voert vier updates door, Cardano (ADA) wil meer ontwikkelaars aantrekken

Het succes van een cryptocurrency– of blockchain-project hangt in grote mate af van de constante ontwikkeling die plaatsvindt. Des te actiever de ontwikkelaars bezig zijn, des te meer verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. TRON (TRX) en Cardano (ADA) zullen in het tweede kwartaal van 2019 ieder een aantal updates door gaan voeren om hun platform aantrekkelijker te kunnen maken voor zowel de gebruikers als de ontwikkelaars.

TRON (TRX)

TRON (TRX) zal in totaal vier nieuwe updates doorvoeren. Hiermee moet het platform onder andere aantrekkelijker worden voor institutionele beleggers, en zullen gebruikers over het algemeen meer privacy krijgen.

- Advertentie -

De vier updates die TRON door zal voeren zijn BitTorrent Speed, multi-sig wallets voor institutionele entiteiten, de lancering van USDT-TRON en een nieuwe optie voor het doen van transacties op basis van zk-SNARK’s technologie.

Met BitTorrent Speed zullen gebruikers BitTorrent tokens kunnen gaan verdienen met het seeden van torrents. Daarnaast zullen de multi-sig wallets gericht zijn op institutionele beleggers. TRON hoopt hiermee het grote geld aan te kunnen trekken, iets waar de crypto-markt in zijn geheel tot nu toe moeite mee heeft.

Ook zal de stablecoin USDT gelanceerd gaan worden op de TRON-blockchain. Onlangs tweette de CEO van TRON, Justin Sun, nog dat hij de samenwerking tussen Tether en TRON wil vieren door een enorm geldbedrag en een Tesla weg te geven.

Ten slotte zullen gebruikers gebruik kunnen gaan maken van een nieuwe transactieoptie. Deze optie, gebaseerd op zk-SNARK’s technologie, maakt het mogelijk om volledig anonieme transacties te kunnen doen. De technologie wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door privacy-crypto Zcash (ZEC).

Cardano (ADA)

Ook Cardano (ADA) is van plan een update uit te voeren. Het hoopt door verschillende verbeteringen door te voeren op het gebied van de beveiliging, het platform aantrekkelijker te kunnen maken voor ontwikkelaars. Vooral ontwikkelaars van financiële gedecentraliseerde applicaties (dApps) zullen gaan profiteren van de betere beveiliging.

Daarnaast wil Cardano ook censuur-resistent worden, wat vooral interessant is voor ontwikkelaars van social dApps. Voor nu is het plan om Shelley, de naam van de update, tegen het einde van deze maand op het testnet te krijgen. Uiteindelijk zal de update rond 20 april live gaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.181,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.183,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.214,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.274,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.345,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.181,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.183,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.214,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.274,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.345,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...