Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
23/03/2019 08:17 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/03/2019 08:17

TRON (TRX) voert vier updates door, Cardano (ADA) wil meer ontwikkelaars aantrekken

icon-altcoins
Altcoin nieuws
tron_TRX_voert_vier_updates_door_cardano_ADA_wil_meer_ontwikkelaars_aantrekken

Foto: Morrowind/Shutterstock

Het succes van een cryptocurrency– of blockchain-project hangt in grote mate af van de constante ontwikkeling die plaatsvindt. Des te actiever de ontwikkelaars bezig zijn, des te meer verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. TRON (TRX) en Cardano (ADA) zullen in het tweede kwartaal van 2019 ieder een aantal updates door gaan voeren om hun platform aantrekkelijker te kunnen maken voor zowel de gebruikers als de ontwikkelaars.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

TRON (TRX)

TRON (TRX) zal in totaal vier nieuwe updates doorvoeren. Hiermee moet het platform onder andere aantrekkelijker worden voor institutionele beleggers, en zullen gebruikers over het algemeen meer privacy krijgen.
De vier updates die TRON door zal voeren zijn BitTorrent Speed, multi-sig wallets voor institutionele entiteiten, de lancering van USDT-TRON en een nieuwe optie voor het doen van transacties op basis van zk-SNARK’s technologie.
Met BitTorrent Speed zullen gebruikers BitTorrent tokens kunnen gaan verdienen met het seeden van torrents. Daarnaast zullen de multi-sig wallets gericht zijn op institutionele beleggers. TRON hoopt hiermee het grote geld aan te kunnen trekken, iets waar de crypto-markt in zijn geheel tot nu toe moeite mee heeft.
Ook zal de stablecoin USDT gelanceerd gaan worden op de TRON-blockchain. Onlangs tweette de CEO van TRON, Justin Sun, nog dat hij de samenwerking tussen Tether en TRON wil vieren door een enorm geldbedrag en een Tesla weg te geven.


Ten slotte zullen gebruikers gebruik kunnen gaan maken van een nieuwe transactieoptie. Deze optie, gebaseerd op zk-SNARK’s technologie, maakt het mogelijk om volledig anonieme transacties te kunnen doen. De technologie wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door privacy-crypto Zcash (ZEC).

Advertentie

Cardano (ADA)

Ook Cardano (ADA) is van plan een update uit te voeren. Het hoopt door verschillende verbeteringen door te voeren op het gebied van de beveiliging, het platform aantrekkelijker te kunnen maken voor ontwikkelaars. Vooral ontwikkelaars van financiële gedecentraliseerde applicaties (dApps) zullen gaan profiteren van de betere beveiliging.
Daarnaast wil Cardano ook censuur-resistent worden, wat vooral interessant is voor ontwikkelaars van social dApps. Voor nu is het plan om Shelley, de naam van de update, tegen het einde van deze maand op het testnet te krijgen. Uiteindelijk zal de update rond 20 april live gaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie