Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

TRON verslaat Ethereum en is officieel beste dApp-platform, maar voor hoe lang?

Volgens de website DappReview is TRON nu officieel het beste dApp-platform dat er is. Lang werd Ethereum gezien als hét platform voor dApps, maar dat is nu dus niet meer zo vanzelfsprekend. CEO Justin Sun is uiteraard in de wolken van het nieuws, maar de strijd is nog niet gestreden.

DApps zijn applicaties die gebruikmaken van blockchain-technologie. Dergelijke applicaties zijn gedecentraliseerd en open source. Een belangrijk aspect van dApps is dat ze gedecentraliseerd zijn en daardoor niet zoals applicaties in de App Store of Google Play Store zomaar uit de lucht gehaald kunnen worden.

- Advertentie -

De website DappReview houdt bij hoeveel dApp-gebruikers platforms hebben. Het gaat hier om platforms zoals Ethereum, EOS en TRON. Volgens de website had TRON de afgelopen twee maanden zo’n 267.000 gebruikers. Het is hiermee het grootste platform qua aantal gebruikers. Na TRON komt EOS met 197.000 gebruikers en dan pas Ethereum met 151.000.

Wanneer het om actieve gebruikers gaat liggen die aantallen iets lager, maar ook daar scoort TRON het hoogst. TRON had de afgelopen twee maanden 16.236 actieve gebruikers, EOS had er 13.845 en Ethereum 2.133.

Het is nooit een geheim geweest dat Sun Ethereum graag wil verslaan. Hij liet zich vaak publiekelijk uit over waarom TRON beter is dan Ethereum. Het is dan ook niet zo gek dat hij nu weer de kans grijpt om te bewijzen waarom zijn platform beter is dan Ethereum:

De reden dat meer gebruikers voor TRON kiezen is waarschijnlijk dat het Ethereum-netwerk trager is. De strijd is echter nog niet gestreden. Ethereum gaat dit jaar namelijk een aantal revolutionaire verbeteringen doorvoeren waardoor het platform zomaar weer eens bovenaan het lijstje kan gaan eindigen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.366,22 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.366,22 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...