Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

TRON’s (TRX) Justin Sun kocht Steem-gemeenschap om voor “vijandige overname”

Groot Steem belanghebbende Dan Hensley heeft TRON bedenker en CEO Justin Sun beschuldigd van het feit dat hij mensen zou hebben omgekocht en zo zijn positie zou hebben gekregen.

Hiervoor zou hij het stemproces, waarin 20 mensen werden geselecteerd om toezicht te houden over de Steem blockchain, hebben belazerd. In Steem’s proof-of-stake model zouden bezitters van de coin kunnen stemmen op partijen die voor hen geschikt leken voor deze posities, ook wel witnesses genoemd. Volgens Hensley heeft Justin Sun een manier gezocht om langs Steem’s gedecentraliseerde stemmodel te gaan door mensen te betalen om op zijn partijen te stemmen. Hensley beschuldigt Sun van omkoping. Een van de bronnen van Hensley zei:

Ik ben mede-oprichter van een dapp genaamd 3Speak die is gebouwd op Steem. TRON bood ons geld, macht, gebruikers en liquiditeit. Er werd ons gevraagd of we mensen konden laten stoppen met stemmen op de witnesses van de gemeenschap en op de witnesses van Justin Sun te stemmen. We hebben geweigerd.

- Advertentie -

Geen van beide heeft op het moment van schrijven verdere informatie bekend gemaakt over de gesprekken tussen elkaar. De beschuldiging is zo serieus dat Hensley deze maakt onder zijn eigen naam, en deze online heeft gepubliceerd. Hensley geeft zelf aan dat door Sun’s macht de Steem blockchain meer en meer een gecentraliseerd platform lijkt te worden.

Het nieuws dat Sun Steem overnam kwam eind februari naar buiten. De witnessesde grootste stakeholders en de netwerkbeheerders, ondernamen toen direct actie door een soft fork uit te voeren.

Sun ontving al veel kritiek over de overname van Steem. Zelfs miljardair John McAfee tweette begin maart naar Sun: “Communities zijn niet te koop.”

Volgens onze analist David hebben we te maken met een interessante situatie, want hoewel de terugval in de $6K bearish is, weten de bears tot op heden niet door te pakken. Aan de andere kant zien we dat de bulls keer op keer het gewonnen terrein weer snel prijs moet geven. Om welk niveau gaat de strijd? Lees het in Davids net verschenen technische analyse!

De koers van bitcoin begon aan een move en deze lijkt in de richting van de $6.000 te gaan. Bekijk de vandaag verschenen koersupdate van Michiel voor meer!

Heb je afgelopen vrijdag de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.322,82 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.210,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.258,55 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.277,95 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.288,77 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...