Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Controversiële tweet van John McAfee naar Justin Sun: “Communities zijn niet te koop.”

Recente ophef rondom een tweet van van Justin Sun trok van meerdere mensen de aandacht. Zo ook die van anti-virus software eigenaar John McAfee. Met een directe sneer via Twitter naar Sun liet hij weten dat hij vond dat communities niet te koop zijn en dat het “dweilen met de kraan open is”. McAfee heeft in het verleden vaker de aandacht getrokken van cryptocurrency-liefhebbers. Met uitspraken als: “Bitcoin gaat op een zeker punt meer dan een miljoen dollar waard worden”. Later heeft hij afstand gedaan van dat standpunt en zegt niet meer te geloven in Bitcoin.

John McAfee reageerde op zijn persoonlijke Twitter na aanleiding van de ophef rondom Sun en Steem: “Justin vergeet iets belangrijks, Steem is een community. En communities zijn niet te koop. Dat is net dweilen met de kraan open”. De reactie van McAfee ontving over het algemeen veel positieve reacties.

- Advertentie -

Cryptocurrency exchanges Binance, Huobi en Poloniex waren betrokken bij de poging van Sun om communities te werven. Dit als poging om Sun te ondersteunen bij zijn acties. De CEO van Binance, Changpeng Zhao, Heeft nog een poging gedaan de reputatie van Binance te redden, maar dit bleek tevergeefs.

Na meerdere beschuldigingen en verontwaardigde blikken hebben zowel Huobi als Binance hun fouten toegegeven en hebben zij besloten zich terug te trekken uit de campagne van Sun.

Presidentschap

McAfee heeft buiten de crypto-wereld om, aangegeven dat hij zich terugtrekt uit de race om president van Amerika te worden. Daarentegen is hij van plan om de op één na grootste zetel te bemachtigen, vice-president van Amerika.

In een tweet schreef hij:

Tot mijn spijt herzie ik mijn presidentschap, ik trek me daarom ook terug uit de race. In plaats hiervan zal ik mij gaan richten op het vice-presidentschap. Ik heb mijn campagneleider gevraagd om contact op te nemen met de campagneleider van de liberale partij om mij aan te bieden als vice-president.

Inmiddels heeft McAfee zich weer gericht op het presidentschap, nadat de liberale partij geen interesse bleek te hebben.

David heeft zondag zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.365,27 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.365,27 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...