Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
06/03/2020 08:47 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/03/2020 08:47

Controversiële tweet van John McAfee naar Justin Sun: “Communities zijn niet te koop.”

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Controversiële tweet van John McAfee naar Justin Sun: “Communities zijn niet te koop.”

Recente ophef rondom een tweet van van Justin Sun trok van meerdere mensen de aandacht. Zo ook die van anti-virus software eigenaar John McAfee. Met een directe sneer via Twitter naar Sun liet hij weten dat hij vond dat communities niet te koop zijn en dat het “dweilen met de kraan open is”. McAfee heeft in het verleden vaker de aandacht getrokken van cryptocurrency-liefhebbers. Met uitspraken als: “Bitcoin gaat op een zeker punt meer dan een miljoen dollar waard worden”. Later heeft hij afstand gedaan van dat standpunt en zegt niet meer te geloven in Bitcoin.

John McAfee reageerde op zijn persoonlijke Twitter na aanleiding van de ophef rondom Sun en Steem: “Justin vergeet iets belangrijks, Steem is een community. En communities zijn niet te koop. Dat is net dweilen met de kraan open”. De reactie van McAfee ontving over het algemeen veel positieve reacties.

Cryptocurrency exchanges Binance, Huobi en Poloniex waren betrokken bij de poging van Sun om communities te werven. Dit als poging om Sun te ondersteunen bij zijn acties. De CEO van Binance, Changpeng Zhao, Heeft nog een poging gedaan de reputatie van Binance te redden, maar dit bleek tevergeefs.

Na meerdere beschuldigingen en verontwaardigde blikken hebben zowel Huobi als Binance hun fouten toegegeven en hebben zij besloten zich terug te trekken uit de campagne van Sun.

Solana krijgt eigen OnlyFans concurrent na miljoeneninvestering
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Presidentschap

McAfee heeft buiten de crypto-wereld om, aangegeven dat hij zich terugtrekt uit de race om president van Amerika te worden. Daarentegen is hij van plan om de op één na grootste zetel te bemachtigen, vice-president van Amerika.

In een tweet schreef hij:

Tot mijn spijt herzie ik mijn presidentschap, ik trek me daarom ook terug uit de race. In plaats hiervan zal ik mij gaan richten op het vice-presidentschap. Ik heb mijn campagneleider gevraagd om contact op te nemen met de campagneleider van de liberale partij om mij aan te bieden als vice-president.

Inmiddels heeft McAfee zich weer gericht op het presidentschap, nadat de liberale partij geen interesse bleek te hebben.


David heeft zondag zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie