Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Turkse studenten krijgen aangename verrassing na introductieles cryptocurrencies

Studenten die deelnamen aan de “Introduction to Crytocurrencies” les op de Kadir Has universiteit in Turkije hebben onlangs een aangename verrassing gekregen. Zij ontvingen namelijk 400 UNI tokens.

De lessen worden gegeven door Polat en Tansel Kaya, twee bekende figuren in het cryptocurrency en blockchain ecosysteem. De lessen zijn een verplicht onderdeel geworden voor alle media studenten op de universiteit. Studenten die een andere opleiding volgen maar ook interesse hebben in de lessen konden ook deelnemen.

- Advertentie -

Op Twitter liet Kaya weten, dat er een ERC-20 token genaamd KHAS ingezet werd om studenten kennis te laten maken met trading. Studenten konden deze munten opslaan in hun MetaMask wallet en daar ook de tokens aankopen op de Uniswap exchange.

KHAS werd voornamelijk gebruikt als app voor de presidentsverkiezingen onder studenten. Doordat de tokens geparkeerd stonden op de Uniswap exchange kwamen er duizenden leerlingen in aanmerking voor de tokendrop.

Tijdens de lessen leerden de studenten over de acht use cases voor de KHAS tokens. De studenten hebben tijdens de lessen een QR code gemaakt om betalingen te kunnen verrichten. Er werd een tokenhunt in het leven geroepen. De eerste student die kon bedenken waar KHAS nog meer uitgegeven kon worden kreeg twee extra punten op hun eindcijfer.

Alle studenten die deelnamen aan de Introduction to Cryptocurrencies cursus in 2019 hebben uiteindelijk 400 UNI tokens ontvangen doordat zij Uniswap hebben gebruikt!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.062,70 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.865,90 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€10.866,00 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.876,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.944,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.863,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.865,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.876,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.944,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.062,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...