Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

VeChain (VET) gaat samenwerking aan met farmaceutisch gigant Bayer

Bayer, een gigantische farmaceutisch bedrijf, gaat een samenwerking aan met Vechain (VET). Dit werd onlangs bekend gemaakt in in een interview met Bayer China. Ze gaven daarbij aan gekozen te hebben voor de diensten van Vechain. De bedoeling is dat medicijntransport getraceerd wordt.

Het platform, wat momenteel CSecure heet, laadt een divers aantal codes in die gelinkt zijn aan medicijnen en plaatst deze in de blockchain. Op deze manier is het mogelijk om alle medicijnen te kunnen traceren die aanwezig zijn op de blockchain. Bij deze data wordt ook een tijdstempel gedrukt. Het voordeel van een dergelijke chain is dat de data niet aangepast kan worden door een partij en is dus onaangetaste data.

- Advertentie -

De samenwerking kwam in de eerste instantie tot stand naar aanleiding van een competitie die plaatsvond in 2019. Tijdens deze competitie werd er voorgesteld om gebruik te maken van blockchain technologie als middel om data te versturen. Uiteindelijk werden deze plannen omgebouwd tot CSecure.

De chain draait op basis van gepatenteerd blockchain-as-a-service principe (BaaS) en wordt gefaciliteerd door ToolChain. Vechain is hiermee in staat om een volledig ledger systeem te bouwen wat precies voldoet aan de behoeftes van de klant.

Naast dit grote project kijkt Vechain ook naar samenwerkingen met onder andere Walmart en het accountancy bedrijf PwC. Dit maakte zij vorig jaar juni bekend. Vechain zou worden ingezet als middel om de distributie van voedsel vast te kunnen leggen.

VeChain is de afgelopen tijd meerdere samenwerkingsovereenkomsten aangegaan. Zo zou het mogelijk gaan samenwerken met het modemerk H&M, en heeft het een applicatie ontwikkeld die de gezondheidszorg kan ontlasten te midden van de coronacrisis.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.310,62 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.201,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.251,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.262,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.268,41 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...