Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
27/04/2020 06:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/04/2020 06:03

VeChain gaat mogelijk de samenwerking aan met H&M

icon-altcoins
Altcoin nieuws
VeChain gaat mogelijk de samenwerking aan met H&M

Foto: DIAMOND VISUALS/Shutterstock

Geruchten doen de ronde dat VeChain onlangs een partnerschap is aangegaan met het modemerk H&M. Hoewel dit nog niet is bevestigd door een van de twee partijen. VeChain is een blockchain-project dat zich focust op het efficiënt maken van het supply chain management en zou dit voor H&M moeten oppakken om de supply chain duidelijk in beeld te brengen voor de klant.
Tijdens een ask me anything (AMA) gaf de chief executive van VeChain, Sunny Lu, aan dat het bedrijf aan het samenwerken was met een “fast fashion brand”, een bedrijf waar ze al eens eerder mee samen hebben gewerkt. Hierdoor werd al snel duidelijk dat het wel zou moeten gaan om het merk H&M aangezien zij in 2018 al hebben samengewerkt. In de AMA gaf Lu aan dat er meer dan 4.000 duurzame producten werden getraceerd, iets wat ze in het verleden dus ook met producten van de H&M hebben gedaan.
Een Chinees media platform heeft na veel onderzoek kunnen concluderen dat de samenwerking moet gaan om het merk Cos, dit is een een merk dat valt onder het label H&M. Cos werd opgericht in 2007 en kent ondertussen al 290 winkels in 44 verschillende landen.
Cream, een crypto beleggingsonderneming, heeft in een artikel aangegeven dat de samenwerking ook voordelen heeft voor de tweedehands handel van kleding van Cos. Aan elk kledingstuk zal een token worden gehangen. De token is een bewijs dat het kledingstuk officieel van Cos afkomstig is.
In februari was op Crypto Insders te lezen dat VeChain zijn meest significante update heeft geïmplementeerd, genaamd Entropy v1.3.0.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie