Home Nieuws Altcoin nieuws VeChain's (VET) "meest significante update" Entropy V1.3.0 is klaar

VeChain’s (VET) “meest significante update” Entropy V1.3.0 is klaar

- Advertentie -

VeChain (VET) heeft aangekondigd dat de Entropy v1.3.0 upgrade officieel klaar is. De upgrade moet het netwerk sneller en efficiënter maken. Bin, een ontwikkelaar van het project, kondigde het nieuws aan in een tweet.

VeChain lanceerde het mainnet, VeChain Thor genaamd, in 2018. De focus van het project ligt op het verbeteren van supply chain-processen, iets waar blockchain-technologie bijzonder goed van pas kan komen. Met de nieuwe update hoopt VeChain het netwerk een stapje dichterbij massa-adoptie te brengen.

Na maanden werk is VeChain/Thor v1.3.0 klaar. Het levert veel dramatische verbeteringen op, met name op het gebied van prestaties en efficiëntie.

In de aankondiging noemt het team de upgrade “de meeste significante update sinds de lancering van het mainnet.” Een aantal verbeteringen die Entropy V1.3.0 met zich meebrengt zijn:

  • Drastische vermindering van benodigde schijfruimte van 80%
  • Reductie van RAM-geheugen van 50%
  • Versnelt het opvragen van event/transfer logs

Kortom, het VeChain-netwerk gaat er op basis van de aankondiging behoorlijk op vooruit. Op het nieuws wordt dan ook positief gereageerd op Twitter.

In juni 2019 werd bekend dat Walmart China Vechain gaat gebruiken voor het beheer van zijn supply chain. Door de samenwerking zullen producten als rijst en vlees te volgen zijn middels de blockchain. Dit zou onder andere de voedselveiligheid moeten verbeteren.

In minder positief nieuws werd afgelopen december bekend dat de buyback-wallet van VeChain was gehackt. Daarbij gingen ruim 1,1 miljard VET-tokens verloren ter waarde van op dat moment $6,5 miljoen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.524,20 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.548,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.586,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.653,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.774,30 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...