Wessel Kersting Wessel Kersting
20/10/2023 09:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/10/2023 09:06

Analisten delen opvallende litecoin koersvoorspelling

Analyses
Render (RNDR) begint te herstellen van forse daling en kan 80% stijgen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

Wil je wat nieuws leren over de koers van litecoin (LTC)? Dan ben je hier aan het goede adres. We delen namelijk een exclusieve analyses direct uit onze Premium omgeving! Onze analisten graven wekelijks door meer dan 20 cryptomunten en delen hun inzichten en persoonlijke handelsplannen, waar dagelijks meer dan 1.000 leden van profiteren.

Nog beter, als lid van onze Premium omgeving krijg je als eerste toegang tot deze diepgaande analyses. Plus, je kunt direct al je vragen stellen aan onze analisten. Onthoud, dit is geen financieel advies, maar een kans om rechtstreeks van de experts te leren.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Het analyseteam van Crypto Insiders deelde onlangs zijn een nieuwe analyse voor LTC gedeeld binnen de Premium omgeving. Hun nieuwste bevindingen omvatten het volgende:

“LTC toont tekenen van een langzame uitbraak aan de onderkant van zijn huidige prijskanaal. Hoewel er vooralsnog steun is van enkele maandelijkse pivotlijnen, is onze verwachting dat deze niet veel langer stand zullen houden.

Onze analyse leidt ons naar de verwachting dat een correctie wave eerste de prijs eerst naar $50 zal sturen voordat er een omkeer plaatsvindt naar een impulsieve wave, die de koers weer omhoog zal sturen. 

Het is pas wanneer de prijs onder de $39 duikt dat we ons moeten voorbereiden op meer neerwaartse prijsactie. Voor nu blijft het rustig afwachten, terwijl we de signalen van de markt nauwlettend in de gaten houden.”

Deze analyse is op 19 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie