Wessel Kersting Wessel Kersting
17/11/2023 09:21 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/11/2023 17:29

Avalanche (AVAX) koers onderweg naar $25

Analyses
Avalanche (AVAX) klaar voor weg naar nieuwe piek vanaf groene zone

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Hieronder presenteren we een analyse rechtstreeks uit onze Premium omgeving van avalanche (AVAX), een snelgroeiend blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en efficiëntie van gedecentraliseerde applicaties. We verkennen de recente koersontwikkelingen van AVAX en bieden inzicht in wat we kunnen verwachten voor de nabije toekomst.

Of je nu al ervaring hebt met AVAX of overweegt om te investeren, onze analyse biedt waardevolle informatie. Voor meer inzichten, biedt onze Premium omgeving een 30-daagse proefperiode voor €1 waar je toegang krijgt tot meer gedetailleerde analyses en de mogelijkheid om te netwerken met onze experts en andere investeerders.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs nogmaals goed naar de AVAX grafiek gekeken en een nieuwe analyse opgesteld. Dit is wat zij in de Premium omgeving deelden:

“Voor AVAX houden we de positieve stemming vast. Ons eerste primaire target van rond de $20 tot $22 is bereikt, en nu is het cruciaal om de volgende stappen van de koers goed in de gaten te houden.

 

Het is belangrijk dat AVAX niet onder de piek van de eerste wave daalt, die rond de $12 ligt. Als dat gebeurt, zou dat het huidige patroon invalideren. Zolang we boven dit niveau blijven, blijven we een positieve kijk op de koers houden.

 

Kijkend naar de korte termijn, verwachten we dat AVAX de $25 zal raken voordat we even een adempauze nemen. Deze prijsactie past goed binnen ons opwaartse scenario en biedt interessante kansen. We blijven alert op alle ontwikkelingen en zijn benieuwd hoe AVAX zich verder zal ontwikkelen.”

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/w6MDCPwu/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Advertisement
Advertisement