Wessel Kersting Wessel Kersting
26/10/2023 08:47 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/10/2023 08:47

Bitcoin koers experts verwachten stormachtige beweging: blijf alert

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin koers experts verwachten stormachtige beweging: blijf alert

Foto: Gorodenkoff/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een bitcoin (BTC) analyse direct uit onze exclusieve Premium omgeving. Onze analisten deelden onlangs in de Premium groep hun toekomstverwachtingen voor BTC in de nabije toekomst.

Heb je na het lezen nog vragen of zoek je naar meer diepgaande inzichten? Overweeg dan voor slechts €1 onze premium omgeving uit te proberen met een proefperiode van 30 dagen. Hier krijg je toegang tot meer analyses en een levendige gemeenschap van crypto-enthousiastelingen. Let wel, dit is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de strategieën van onze specialisten.

Telegrams Toncoin (TON) kan vanuit groene zone weer hard stijgen
Telegrams Toncoin (TON) kan vanuit groene zone weer hard stijgen

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hadden begin deze week hun analyse voor bitcoin bijgewerkt en gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“BTC heeft wederom bewezen enorm sterk te zijn, en heeft vanuit de onderkant toch weer momentum gevonden. Naar onze mening wijst dit erop dat we mogelijk nog harder kunnen stijgen over de aankomende periode.

Dat zal echter niet in een rechte lijn gebeuren. Toch lijkt het erop dat BTC zeer snel de jaarlijkse top zal doorbreken, mogelijk binnen enkele dagen.

Laten we niet vergeten: de $30.000-grens was een enorme psychologische weerstand. Nu de koers erboven ligt, is het essentieel dat bitcoin hierboven blijft. Zolang BTC boven dit niveau blijft, kunnen we ons voorbereiden op nog meer indrukwekkende stijgingen.”

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/ETavroSF/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie