Wessel Kersting Wessel Kersting
25/10/2023 14:44 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/10/2023 14:25

Crypto handelaren opgelet: Fantom koers staat onder druk

Analyses
THORChain (RUNE) daalt hard, maar groene zone biedt nieuwe kansen

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

In dit artikel delen we een gedetailleerde vooruitblik voor Fantom (FTM), direct afkomstig uit onze Premium omgeving. Deze inzichten kunnen je helpen om gunstige koop- en verkoopmomenten te identificeren, wat zeer waardevol is voor elke crypto-investeerder.

Mocht je na het lezen nog meer vragen hebben of meer analyses willen zien, overweeg dan om voor slechts €1 onze Premium omgeving te proberen met een proefperiode van 30 dagen. Hier vindt je meer analyses en kom je in contact met onze analisten en community. Onthoud, dit artikel is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de handelsstrategieën van onze analisten.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse fantom (FTM)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs de FTM koers onder de loep genomen en een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin stelden zij het volgende:

“FTM heeft de afgelopen dagen een mooie sprong gemaakt, vooral toen bitcoin de leiding nam. Het ziet er echter naar uit dat deze stijgende lijn voor FTM niet zal doorzetten.

Het valt op dat er een 12345 Elliott Wave patroon aan het vormen is. Als we dat patroon volgen, zitten we momenteel midden in de vierde wave, die z’n piek lijkt te vormen in de blauwe weerstandszone tussen de $0,22 en $0,24.

Dit betekent dat we nu een daling verwachten, waarbij FTM de vijfde wave zal vormen en daarmee het Elliott patroon afrondt. Onze ogen zijn nu gericht op de onderste blauwe zone, tussen de $0,141 en $0,158.

Toch hoeft dit niet negatief te zijn, want als FTM daar landt, kan dit wel eens het startsein zijn voor een nieuwe opwaartse beweging.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/Dlu02RtN/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie