Wessel Kersting Wessel Kersting
03/09/2022 10:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 18:59

Crypto koersverwachting: Trade afgesloten met 15% winst

Analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Tezos (XTZ) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Tezos (XTZ)?

Tezos is een blockchain-netwerk dat werkt op basis van smart contracts, zoals Ethereum (ETH). Hieronder kijken we eerst naar de meest recente ontwikkelingen omtrent het project van XTZ en wat we in de toekomst kunnen verwachten. Daarna wordt het sentiment in de markt gemeten en analyseren we op basis van een technische analyse de koersgrafiek van de crypto.

Advertisement

Laatste Tezos (XTZ) nieuws

Helaas is er voor het Tezos project zelf in de afgelopen periode weinig veranderd. Wel wordt duidelijk dat het Tezos gaming-ecosysteem niet stil staat. In het onderstaande weekoverzicht was te zien dat enkele projecten verschillende mijlpalen hebben behaald. Zo heeft het spel Dogami $2 miljoen in XTZ volume behaald en loopt de pre-alpha fase van Protoworld ten einde. Het zal erg interessant zijn om te zien hoe dit ecosysteem in deze nieuwe sector zich zal blijven ontwikkelen.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Wat zijn de verwachtingen voor Tezos (XTZ)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse XTZ koers

Premium leden ontvingen onlangs een Tezos (XTZ) analyse. De koers maakte mooi opwaarts beweging waar we zeven waves kunnen zien. Dit wil zeggen dat de koers corrigerend is. Hier verwachten de analisten uit de Discord community van Crypto Insiders dus een minimale daling richting het 50% fibonacci niveau. Voor XTZ verwachten zij dus een daling richting de $1,5255. Na enkele dagen wist de koers van XTZ het verwachte patroon te volgen waardoor het target behaald werd. De koers is sinds de aangekondigde verkoopzone met ongeveer 15% gedaald.

Bovenstaande XTZ analyse is op 4 augustus 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

XTZ kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium omgeving voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement