Wessel Kersting Wessel Kersting
02/10/2023 14:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Crypto prijsvoorspelling: Experts verwachten 100% stijging

Analyses
Crypto prijsvoorspelling: Experts verwachten 100% stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van polygon (MATIC), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Geen MATIC in je bezit? Goed nieuws voor jou! Dit kan jouw kans zijn om een nieuw perspectief op de markt te ontdekken, en onze analyse is precies wat je nodig hebt om je te oriënteren. Onze analisten bestuderen wekelijks 20+ cryptomunten en delen dagelijkse hun handelsplannen met een gemeenschap van meer dan 1.000 leden.

Google Cloud versterkt zijn banden met de crypto-wereld door zich aan te sluiten bij Polygon (MATIC) als validator. Met de technologie van YouTube en Gmail gaat Google nu Polygon’s netwerk beveiligen. Dit is voor polygon natuurlijk een mooie samenwerking.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijk in de handelsplannen van onze analisten.

Litecoin (LTC) stabiel in groene zone, klaar voor sterke stijging

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe MATIC analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“De neerwaartse trend van MATIC lijkt eindelijk te keren, maar de overtuiging ontbreekt nog. De koers vindt duidelijk steun in onze blauwe zone tussen $0,40 en $0,49.

Er is tevens een zichtbare neiging om te stijgen, waardoor ons eerste doel op de $1 ligt, ofwel een potentiële stijging van ongeveer 100% vanaf de huidige prijs. We blijven alert en volgen de ontwikkelingen op de voet.”

Deze analyse is op 2 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie