Wessel Kersting Wessel Kersting
27/10/2022 14:10 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:14

Koersvoorspelling Bitcoin: BTC stijgt hard, maar kan nog harder dalen

Analyses
BTC se acerca a una señal de precio muy rara por primera vez en 8 años

Foto: Shutterstock/ oatawa

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Bitcoin analisten verwachten uitbraak naar nieuwe all-time high

Laatste bitcoin nieuws

Advertentie

Technische analyse BTC koers

Bitcoin laat over de afgelopen paar dagen zeer interessante prijsactie zien. De BTC koers bewoog vanaf midden september vrijwel enkel zijwaarts tussen de range van $20.300 en $18.300, maar nu zien we eindelijk een uitbraak naar boven.

Over de afgelopen drie dagen steeg de koers met ongeveer 10%, waardoor de weerstand rond de $20.300 werd doorbroken. Uiteindelijk tikte bitcoin zelfs de $21.000 aan, echter hadden de bulls nog niet genoeg kracht om hier doorheen te breken.

De analisten van Crypto Insiders houden de bitcoin koers ook nauw in de gaten. Zij vrezen echter dat deze rally van korte duur was en dat de neerwaartse trend snel zal voortzetten:

”Voor BTC verwachten we, ondanks de positieve prijsactie over de afgelopen dagen, nog een flinke daling. Deze stijging zagen we al aankomen aangezien dit leek op een WXY Elliott Wave patroon waarbij we in de Y wave zitten.

Deze Y wave komt vaak uit tussen de 100% en 123,6% Fibonacci uit, die gelijk staat aan een koers van rond de $20.800. Hier zal echter veel weerstand liggen en zal de koers waarschijnlijk naar beneden drukken.”

Bovenstaande BTC analyse is op 24 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

BTC kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten.

In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie