Wessel Kersting Wessel Kersting
04/12/2023 08:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/12/2023 08:51

Ripple (XRP) klaar voor stijging naar $0,80

XRP-XRP
Analyses
Ripple (XRP) breekt cruciale zone en kan vanaf hier met 66% stijgen

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP), afkomstig uit onze Premium omgeving. We analyseren  recente koersontwikkelingen en kijken naar de mogelijke toekomstige prijs van XRP. Dit kan je helpen met jouw eigen handelsplan.

Zoek je meer analyses en inzichten? Probeer dan nu onze onze Premium omgeving uit voor slechts 1 euro voor een proefperiode van 30 dagen. Let op: onze analyses zijn puur informatief en onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Hoe de recente stijging van Toncoin (TON) nauwkeurig werd voorspeld

Technische analyse ripple (XRP) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe XRP analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Na een korte periode van consolidatie lijkt XRP zich op te maken voor een nieuwe klim. Na de recente daling zien we kracht langzaam opbouwen voor een volgende opwaartse beweging. Interessant is dat de koers steun vond in de ‘golden pocket’ van Fibonacci.

 

We hebben een positieve reactie gezien op het bereiken van deze zone, wat leidt tot de vorming van een ‘wave 5’ van een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. Dit versterkt onze verwachting van een opwaartse trend. Op basis van dit patroon en onze technische indicatoren, voorzien we een stijging naar de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, wat neerkomt op $0,80 en $0,84.

 

Een eerste belangrijk weerstandspunt is $0,73, de vorige piek. We zijn voorzichtig optimistisch en besluiten op dit moment om onze positie vast te houden. We zullen onze strategie mogelijk heroverwegen zodra we deze cruciale zone bereiken.”

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/dBrR4hXR/

Ontvang gratis XRP crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform, via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie