Ivan Lagana Ivan Lagana
19/06/2024 11:35 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/06/2024 10:52

Ripple (XRP) lijkt klaar voor grote sprong ondanks SEC rechtszaak

XRP-XRP
Analyses
Kaspa (KAS) op weg naar nieuw prijsrecord dankzij bitcoin miners

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Ripple (XRP), een digitale valuta gericht op grensoverschrijdende betalingen voor financiële instellingen, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

Onlangs reageerde de SEC op Ripple’s verzoek voor een lagere boete in hun lopende rechtszaak, wat voor enige prijsvolatiliteit zorgde. Daarnaast is er een belangrijke doorbraak: Ripple werkt samen met 10 overheden aan CBDC’s. Dit kan de koers van XRP positief beïnvloeden door versterkte adoptie.

In onze Discord omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse XRP koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe XRP analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Terwijl de rest van de cryptomarkt veel zwakte toonde, is XRP opvallend sterk gebleven. De koers is mooi terechtgekomen in de blauwe box rond $0,4544, waar we een duidelijke reactie zien. Bovendien is alle liquiditeit op dit niveau opgehaald, wat duidt op een mogelijke bodem.

 

Het lijkt erop dat XRP nu een patroon ontwikkelt waarbij het hogere niveaus wil testen. Een belangrijk niveau om in de gaten te houden is de golden pocket rond $0,615.

 

Kortom, ondanks de recente marktzwakte toont XRP veerkracht en zijn er tekenen dat de koers hogere doelen nastreeft. Het is belangrijk om de ontwikkelingen rond de huidige en komende weerstandsniveaus nauwlettend te volgen, aangezien deze bepalend zullen zijn voor de volgende bewegingen van XRP.”

Datum analyse: 19 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vE8KU0qT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan Lagana is een toegewijde crypto-analist bij Crypto Insiders sinds april 2024. Met een achtergrond in ICT en twee jaar ervaring in de IT-branche, brengt hij een diepgaande technische kennis naar zijn rol. Via een analist van Crypto Insiders Premium kwam hij in contact met Crypto Insiders. Ivan is gespecialiseerd in het maken van technische analyses van verschillende cryptocurrencies. Zijn visie op de toekomst van cryptocurrency is positief en hij streeft ernaar een prominente naam binnen de Nederlandse crypto-gemeenschap te worden.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie