Wessel Kersting Wessel Kersting
16/11/2023 14:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/11/2023 12:25

Solana (SOL) koopzones en de weg naar $79 – experts delen volgende zet

Solana-SOL
Analyses
Solana koers naar omkeerpunt, stijging van 77% vanuit groene zone

Foto: JOCA_PH/Shutterstock

In dit artikel nemen we solana (SOL) onder de loep, een blockchain-platform bekend om zijn snelle en efficiënte transacties. Deze technische analyse komt rechtstreeks uit onze Premium omgeving en gaat dieper in op de koersontwikkelingen van SOL en biedt voorspellingen voor de komende periode. Deze analyse kan je helpen bij het maken van je eigen analyse en handelsbeslissingen.

Wil je meer leren? Dan kan je voor €1 onze Premium omgeving verkennen voor een proefperiode van 30 dagen, waar meer diepgaande analyses en deskundige hulp te vinden zijn.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse solana (SOL) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor de solana koers in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“SOL bevindt zich momenteel precies op de plek waar we de koers willen zien. Na een indrukwekkende klim naar $63, neemt de koers nu even een pauze en zien we een korte correctie.

 

Dit is het moment waarop we naar een gunstig instapmoment op zoek gaan. We hebben een groene koopzone gemarkeerd tussen de $46 en $53, waar we zullen overwegen om een nieuwe positie in te nemen.

 

Deze beweging past perfect binnen het patroon dat we hadden voorzien. Daarom verwachten we vanuit deze zone een nieuwe opwaartse beweging, waarvan wij willen profiteren.

 

We richten ons op de middellange termijn, met een doel rond de $79, wat vanuit de groene koopzone een stijging van ongeveer 50% zou zijn.”

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/wIrsiGqQ/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement