Wessel Kersting Wessel Kersting
14/01/2024 09:50 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/01/2024 09:58

VeChain (VET) analisten verwachten koersomkeer in blauwe zone

Analyses
Quant (QNT) koers kan eindelijk stoppen met dalen in blauwe steunzone

Foto: xalien/Shutterstock

VeChain (VET), bekend om zijn oplossingen voor supply chain management, staat centraal in onze analyse van vandaag. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving gericht op de koersverwachting van VET voor de komende periode.

Voor meer informatie of vragen, bieden we voor 1 euro toegang tot onze Premium omgeving voor een periode van 30 dagen, waar je directe toegang hebt tot onze analisten. Onze analyses dienen als hulpmiddel en zijn geen financieel advies.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse VeChain (VET) koers

Het team van Crypto Insiders heeft onlangs een nieuwe VET analyse gedeeld met de Premium leden. In deze analyse hebben zij de volgende punten onder de aandacht gebracht:

“Recente ontwikkelingen in de VET koers laten zien dat de koers net onder onze blauwe steunzone uitkwam die rond de $0,03 ligt. Toch heeft de koers in deze zone steun gevonden zoals we hadden verwacht.

 

Nu VET hier stand lijkt te houden, verwachten we dat de koers een omkeer zal maken in deze zone. Dan kan VET de laatste wave 5 uit het innerwave Elliott Wave patroon voltooien en stijgen naar de volgende zone tussen de $0,04 en $0,045

 

We willen niet dat de koers onder het invalidatiepunt van $0,026 duikt. Vooralsnog zijn we voor de komende periode vrij bullish over VET.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/HtO3XjJB/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie